Muhammet Beşir'e ne oldu?

Trabzonspor'da özellikle Sadi Tekelioğlu döneminde şans bulan ve bu şansı iyi değerlendiren Muhammet Beşir, ne oldu da takımdan uzaklaştırıldı?

Muhammet Beşir'e ne oldu?
Muhammet Beşir'e ne oldu? Admin
Advert

Kendisine verilen şansı iyi değerlendirip gollerini de attığı halde takımdan uzak kalan Muhammet Beşir'in nereye kaybolduğu hakkında çeşitli iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. SporYorum sitesinin iddiasına göre Muhammet Beşir, Sadi Tekelioğlu ile Hami Mandıralı arasındaki çekişmenin kurbanı oldu. Sitede yayınlanan haberde şu ifadelere yer verildi:

“Tam Trabzonspor’un aradığı golcü, alt yapıdan çıkan çok önemli bir değer” olarak adlandırılan başarılı oyuncu Muhammet Beşir’in Sadi Tekelioğlu - Hami Mandıralı hesaplaşmasının kurbanı olduğu iddia edildi. Sadi Tekelioğlu’nun verdiği şansı iyi kullanıp adından söz ettiren ve “geleceğin golcüsü” olarak nitelendirilen genç oyuncu, Hami Mandıralı’nın göreve gelmesinden sonra gözden düştü ve A takımdan apar topar uzaklaştırıldı.

Olayın perde arkasını sporyorum.com.tr sizin için araştırdı.

Muhammet Beşir’i Trabzonspor’a Hacıosmanoğlu döneminde veren Araklıspor eski başkanı Fatih Çebi’nin bu konudaki iddiaları çok ilginç:
“Muhammet çok iyi futbolcu. Ahlaklı ve sorunsuz bir oyuncu. Aile boyu futbolcu. Amcası ve babasının futbolu hala konuşulur. Trabzonspor’un allt yapısında Ogün Temizkanoğlu döneminde oynadı. Şota ve Sadi hoca kendisine şans verdi. Kısa süreli oynamasına rağmen gollerini de  attı. Saygısı ile örnek olacak bir futbıolcu. Bir saygısızlığı olsa ben ya da babası asla buna izin vermeyiz. Hami Mandıralı döneminde takımdan uzaklaştırılmasının nedeni çok basit.  Bu çocuk Sadi hoca ile Hami hoca arasında yaşananların kurbanı oldu. Sadi hoca, Hami Mandıralı’yı sık sık eleştirdi. Ayrıldıktan sonra da bir soru üzerine, ‘Muhammet benim evladım gibidir’ dedi. Hami hoca Sadi Tekeli’den rövanşı Muhammet üzerinden aldı. Böylece Sadi hocaya, ‘İşte evladın al git oynat’ demeye getirdi. Bunlar kulüp içerisindeki kişisel çekişmeler. Muhammet de bu çekişmelerin kurbanı oldu. kaybeden en az Muhammet kadar Trabzonspor oldu.”

Çebi son olarak “Yani bu oyuncuda Şota ve Sadi bir şeyler gördü dev Hami ise göremedi öyle mi? Güldürmesin beni!” yorumunu yaptı.

Spor Yorum

 

Trabzonspor Muhammet Beşir Hami Mandıralı Sadi Tekelioğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg