TDF'den Aygün'e sert tepki

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün'ün açıklamalarına sert tepki gösterdi.

TDF'den Aygün'e sert tepki
TDF'den Aygün'e sert tepki Admin
Advert

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün'ün Bütün Trabzonluları hedef alan açıklamasına sosyal medya hesabından yaptığı sert bir basın açıklamasıyla tepki gösterdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

KINAMA
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Özcan Aygün'ün, Trabzon ve Trabzon’luların milli duruşuna, devlete bağlılığına yakışıksız ithamlarla iftira etmesini, hadsizligine, cahilligine veriyor ve şiddetle kınıyoruz.

Atatürk, İstiklal Harbi, İstiklal Marşı ve Yüce Türkiye Cumhuriyeti konularındaki Trabzon'lu hassasiyeti asla tartışma konusu edilemez. 

Milli ve manevi değerlerimize bağlılığımızı sorgulama ve aşağılama cüreti içinde bulunan kişi ve çevrelere karşı, geçmişte olduğu gibi şimdi ve gelecekte de aynı dik duruşu göstermede ve misliyle karşılık vermekte asla tereddüte düşmeyecegimizi kamuoyunun dikkatine saygıyla sunuyoruz.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Adına
Genel Başkan
İsmail Şatıroğlu

TDF Trabzon Dernekleri Federasyonu İsmail Şatıroğlu CHP Kınama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg