Giresun'da Kaplan dönemi

Kendisini 1 yıllığına Giresunsporlu yapan sözleşmeye imza atan Kaplan, “Bu sene koşan, mücadele eden ve hedefleri olan bir takım sahada olacak. Çok güzel işler yapacağız” dedi

Giresun'da Kaplan dönemi
Giresun'da Kaplan dönemi Admin
Advert

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da Mustafa Kaplan dönemi resmen başladı. Teknik direktör arayışları çerçevesinde Giresun’a davet edilen Mustafa Kaplan ile anlaşmaya varan Yeşil-Beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Giresunspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Kaplan, birlikte güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Kaplan; “Başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Bugün burada olmamın nedenleri, başkan, yönetim ve Giresun taraftarıdır. Burada olmaktan mutluyum ve güzel işler yapacağıma inanıyorum. Geçen sene de görüşmelerimiz olmuştu ama nasip bu seneyeymiş. Bana güvenen, beni Giresunspor’un teknik adamı yapan Başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Geçen sene son saniyede Play-off bileti kaçmıştı. Bu sene koşan, mücadele eden ve hedefleri olan bir takım sahada olacak. Çok güzel işler yapacağız” dedi.

Başkan Mustafa Temel Bozbağ ise; "2016-2017 sezonunda Giresunspor’un teknik patronu Mustafa Kaplan hocamız olmuştur. Bir senelik anlaşma yaptık. İnşallah her iki taraf için de bu güzel şeylerin yaşanacağı bir yıl olur. Giresunspor’a gelen teknik adam bu aileden birisi gibiymiş gibi davranacak. Hem Giresunspor’un şartlarına uyacak hem de kendisini bu memleketin çocuğu gibi hissedecek biri olması lazımdı. Mustafa Kaplan hocamızla çok uzun süreli bir görüşmemiz oldu. Geçen sene de kulübümüzü Mustafa Hocamıza emanet etmek istemiştik. O zaman Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’dan izin alamamıştık. Bu sene Gençlerbirliği bize yardımcı oldu, hocamız da bizi çok istedi. İnşallah çok güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Hem hocamıza, hem de camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Günebakış - Ali AKTEN

Giresunspor Mustafa Kaplan Mustafa Temel Bozbağ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg