Giresunspor destek bekliyor

Yeşil-Beyazlılarda Asbaşkan Kazancıoğlu: “Şanlıurfaspor deplasmanından en iyi sonuçla dönerek taraftarlarımıza çifte sevinç yaşatmak istiyoruz” dedi.

Giresunspor destek bekliyor
Giresunspor destek bekliyor Admin
Advert

Giresunspor’da Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, Şanlıurfaspor deplasmanından en iyi sonuçla dönerek camiaya bayram hediyesi vermek istediklerini ifade etti.

Sezonun ilk iki haftasında dört puan aldıklarını ve lige verilen arada yarın Kardemir Karabükspor ile hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Asbaşkan Kazancıoğlu; “Onyekachi’nin transferiyle her mevkide alternatifli bir takım olduk. Biz iyi bir takımız ve bu ligde iyi yerlere mutlaka geleceğiz. Balıkesirspor karşısında aldığımız galibiyetin devamı gelecek” dedi.

10 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile çok zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını kaydeden Asbaşkan Kazancıoğlu; “Şanlıurfaspor da bizim gibi ilk iki karşılaşmada hanesine dört puan yazdırabildi. Kolay maç yok. Maçtan sonra bayram. Şanlıurfaspor deplasmanından en iyi sonuçla dönerek taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek, onlara çifte sevinç yaşattırmak istiyoruz. Taraftarımız bu takıma güvensin, destek olsun. İnşallah her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

Giresunspor Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg