Giresun, Yücel İldiz yönetiminde zirveyi hedefliyor

TFF 1. Lig'de mütevazi bir bütçeyle kadrosunu oluşturan Giresunspor, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde üst üste kazandığı maçların ardından zirve yarışında yer alıyor

Giresun, Yücel İldiz yönetiminde zirveyi hedefliyor
Giresun, Yücel İldiz yönetiminde zirveyi hedefliyor Admin
Advert

TFF 1. Lig'de mütevazı bir bütçeyle kadrosunu oluşturan Giresunspor, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde üst üste kazandığı maçların ardından zirve yarışına girdi.

Sezon başında yönetimin mali disiplin kriterlerinden ödün vermeden transferlerini gerçekleştiren Giresunspor, ligde 11. hafta maçları öncesinde göreve getirilen tecrübeli teknik adam İldiz ile çıkış yakaladı.

Göreve geldiği günden itibaren hedefi play-off grubu içinde yer almak olarak belirleyen İldiz, bu hedefe şimdilik ulaştı. Giresunspor, İldiz yönetiminde çıktığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi alarak 26 puan topladı. Karadeniz temsilcisi, lider Evkur Yeni Malatyaspor'un 4 puan gerisinde 39 puanla 4. sırada yer alıyor.

Teknik direktör İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan haftada görüldüğü gibi her maçın final havasında geçtiğini vurguladı.

Tüm takımların çok zorlu mücadeleler verdiğine dikkati çeken İldiz, her şeyi bir kenara bırakıp maçlara konsantre olmaları gerektiğini belirterek, "Bizim bir play-off hedefimiz vardı, aynı hedefler doğrultusunda gidiyoruz, şu anda onun içerisindeyiz. 'İlk 6 takım içerisinde olmak istiyoruz.' demiştik, bütün mücadelemiz bunun için. İlk 6'nın içerisinde her türlü derece var. Sonuna kadar tüm mücadeleyi vereceğiz." diye konuştu.

Futbolda her şeyi dengeli ve bilinçli yapmak gerektiğinin altını çizen İldiz, "Bütünlüğü sağlamak lazım, şu anda iyi bir hava yakaladık, bunu elimizden geldiği kadar sezon sonuna dek sürdürmek istiyoruz, bütün mesele bu." değerlendirmesinde bulundu.

"Taraftarın desteğiyle hedefe ulaşmaya çalışacağız"

 Şehirden Süper Lig sinerjisi aldıklarını ifade eden Yücel İldiz, şöyle konuştu:

 "Gerçekten taraftarlar sağ olsunlar, manevi olarak desteklerini hissediyoruz, bu bizim için çok önemli. Çarşıda, pazarda gezerken de bunu hissediyoruz. Buraya gelirken de amaçlarımız belliydi, bu amaçlar doğrultusunda futbol adına sezon sonuna kadar savaşıp taraftarın da desteğiyle hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız."

Asbaşkan Kazancıoğlu: "Arzumuz, 40 yıllık hasrete son vermek"

Giresunspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu da AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerinden çok daha iyi bütçeye sahip takımlarla bir yarış içerisinde olduklarına dikkati çekti.

Şehir ve taraftarlarla iyi bir bütünlük oluşturduklarını belirten Kazancıoğlu, "Herkesin olduğu gibi bizim de arzumuz, 40 yıllık Süper Lig hasretine son vermek. Şu anda iyi gidiyoruz ama tedbiri de elden bırakmamak lazım. Biz kendi işimize bakacağız, sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Önümüzde daha çok maç var, inşallah sezon sonunda gülen taraf biz oluruz." ifadelerini kullandı.

Giresunspor Yücel İldiz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg