Giresunspor Amerika'da

GZT Giresunspor’un Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlediği şampiyonluk balosu gerçekleştirildi. Gecede Giresunlular sanatçıların eşliğinde doyasıya eğlendi.

Giresunspor Amerika'da
Giresunspor Amerika'da Yonetici
Advert

New Jersey’in Perth Amboy bölgesinde bulunan Cornucopia Cruise Line Gemisinde gerçekleştirilen geceye Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, Başkonsolosluk misyon şefleri ile kalabalık bir Giresunlu topluluğu katıldı.

Gece Amerikan ve Türk Milli marşlarının okunması ile başladı. Daha sonra  eski bakanlardan Nurettin Canikli, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun mesajları okundu. Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet ile takımın başarılı futbolcuları Zeki Yavru, Onurcan Piri, Aziz Behich ve Joe Pelupessy’nin görüntülü mesajları izletildi.

GZT Giresunspor Amerika Temsilcisi Orhan Bayram, “45 yıllık hasretin ardından Süper Lig’de oynuyoruz. Takımımız haklı olarak son günlerde kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Giresunspor sayesinde sporun birleştirici unsur olduğunu bir kez daha gördük. Pandemiden dolayı geceye katılmak isteyen birçok hemşerimiz olduğunu biliyoruz. Başka Bakanımız Nurettin Canikli, Giresun Valisi Enver Ünlü ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Giresunluların Amerika’ya geliş sürecini başlatan Lefter Çemberci ve İzzet Aydın’ı rahmetle anıyoruz” dedi.

New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ise, “Altı yıldır New York’ta görev yapıyorum. Sanırım bir Giresunlu olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum. Kendimi artık hemşeriniz olarak hissediyorum. Türk hemşerilerimizde karşılaştığımızda en fazla sizlerle karşılaşıyorum. Giresunluların enerjisine ve birlikteliğine hayranım. Amerika’da gücümüze güç katan bir topluluk. Ekonomik ve kültürel olarak büyük güç oluşturuyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

Giresunluların yakından tanıdığı Salih Şahan’ın sunduğu gecede Karadeniz Müziğinin güçlü ismi Sinan Yılmaz, Baransel, Kemal Saray ile Orkestrada Bülent Çakaroğlu ve ekibi davetlileri doyasıya eğlendirdi.

GZT Giresunspor Orhan Bayram Reyhan Özgür Nurettin Canikli Enver Ünlü Aytekin Şenlikoğlu Sinan Yılmaz Baransel Kemal Saray
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg