Giresunspor başkanını seçti

Hakan Karaahmet, Giresunspor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulunda yeni başkan seçildi.

Giresunspor başkanını seçti
Giresunspor başkanını seçti Yonetici
Advert

Aksu Mahallesi’nde bulunan Giresunspor Tesisleri’nde iki liste ile yapılan Olağanüstü Genel Kurulda kullanılan 481 oyun 297’sini alan Hakan Karaahmet, kulübün yeni başkanı oldu. Diğer başkan adayı Osman Çırak’ın listesi 175 oy alırken 9 oy da geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçları belli olduktan sonra Hakan Karaahmet, üyelere hitaben teşekkür konuşmasını yaptı. Karaahmet, genel kurul üyelerine kendisi ve arkadaşlarına gösterdikleri güven ve teveccüh nedeniyle teşekkür ederek, "Güzel bir kongre oldu. Burada görev yapan divan kurulumuza, emniyet mensuplarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Zor bir görev aldık ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Camia olarak bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Ben seçim çalışmalarına başladığım günden beri yaklaşık bir aydır bunu söylüyorum. Belli konularda ayrışabiliriz, birbirimizi sevmeyebiliriz ama söz konusu bu toprakların en değerli markası Giresunspor olduğunda bir bütün olmalıyız. Kongre bitt,i her şey geride kaldı. Bu kulübü birlik ve beraberlik içinde daha ileriye taşıyacağız. Beni bu göreve layık gören herkese tek tek teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Hakan Karaahmet başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Asil Üyeler: Hasan Yılmaz, Erol Karadere, Abdüsselam Çağırıcı, Hüseyin Taşkın, Mustafa Tütüncü, İsmail Kurt, Özkan Akıllı, Ferhat Karademir, Tahsin Çoban, Ercan Ayhan, Sinan Akgün, Gürkan Temür, İbrahim İnanç, Şükrü Henden, Savaş Şahin.

Yedek Üyeler: Adem Bıçakçı, Gürsel Kaya, Eyüp Salbacak, Ömer Karaman, Yavuz Aydın, Ahmet Özcan, İsmail Yıldız, Mustafa Külekçi, Yunis Türk, Hakan Gülen, Hüseyin Alkan, Bahri Bodur, Tuncay Öz, Melikşah Öksüz, Yusuf Karadeniz.

Kaynak: Giresun Medya Platformu

 

 

Giresunspor Olağanüstü Kongre Hakan Karaahmet Başkan Osman Çırak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg