Demirören ve yönetimi ibra edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu, 297 delegeden 192'sinin katılımı ile Ankara Marriott Otel'de yapıldı.

Demirören ve yönetimi ibra edildi
Demirören ve yönetimi ibra edildi Admin
Advert

TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli'nin açılışını yaptığı Olağan Genel Kurul'da çoğunluğun tutanakla tespitinin ardından, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan başkanlığında Divan Kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu Başkanvekilliğine Akhisar Belediye Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel seçilirken, Kulüpler Birliği Genel Sekreteri ve Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mesut Altan ile Multigroup Alanyaspor Külübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu Divan Kurulu'nun diğer üyeleri oldu.

Yeni bütçe 602 milyon

Yapılan konuşmaların ardından Genel Kurul'da; TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun 01.06.2015 - 31.05.2016 Dönemi, Hesap ve Faaliyetlerinden ötürü ayrı ayrı ibra edildi. 01.06.2016 - 31.05.2017 Dönemi Bütçe Tasarısı ile Talimatı ve Bütçe Uygulama Esasları görüşülerek 602 milyon 193 bin 088 TL'lik TFF Bütçesi kabul edildi. Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için Yönetim Kurulu'na yetki verildi. Yönetim Kurulu'na taşınmaz alımı ve satımı, ayni haklar tesisi için yetki verildi.

Başkan Demirören'den teşekkür

Başkan Demirören, Olağan Genel Kurul'un sonunda bir teşekkür konuşması yaptı. Demirören  konuşmasında şu ifadeleri kullandı;
 
"Değerli delegeler, değerli kader arkadaşlarım. Yönetim kurulumuza göstermiş olduğunuz teveccüh için teşekkür etmek istiyorum. Paraşüt sistemi için şimdi yönetim kurulu arkadaşlarımızla aramızda konuştuk. Denetleme Kurulumuz izin verirse 3. Lig'e de bu sisteme göre bir aktarma yapacağız. 
 
Dilekler ve istekler kısmında söz alan başkanlarımız hakem hataları konusuna değindi. Hakemlerimiz ilk yaptığım konuşmada da vurguladığım gibi hata yapacaktır. Çünkü hakem de bir insan. Nasıl başkan yanlış transfer ve hoca alıyorsa; hoca nasıl yanlış 11 kuruyorsa, futbolcu nasıl penaltı kaçırıyorsa; hakem de hata yapacaktır. Bunlar futbolun içindedir. Ama bütün bir sezonu hakem hatalarına yüklersek olmaz. Ben ve yönetim kurulumuz hakemleri gözlemliyoruz ve hataları en aza indirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ama neden her şeyi hakeme bağlıyoruz? Gelin bugünden itibaren yeni bir sayfa açalım. Kalitemizi yukarı çıkartalım. Çünkü biz bu kalitede insanlarız. A Milli Takımımıza tekrar başarılar diliyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum."

 

TFF İbra Yıldırım Demirören
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg