Trabzonlu bir yıldız adayı: Yavuz Alemdar

Yavuz Alemdar, Trabzon merkezden. Türk futbolunun yeni yıldız adaylarından biri ve Antalyaspor U-21 takımında top koşturuyor. Arkadaşımız Tugay Şahin'in 19 yaşındaki genç futbolcuyla gerçekleştirdiği mini röportajı sizlere sunuyoruz.

Trabzonlu bir yıldız adayı: Yavuz Alemdar
Trabzonlu bir yıldız adayı: Yavuz Alemdar Admin
Advert

Futbola Nerede Başladın?

Ankara'da Trt Spor ve Gençlik Kulübü’nde başladim.

Hangi Mevki de oynuyorsun ve futbola başladığında hangi mevkideydin?

Ankara'da Trt Spor da üç yıl kadar oynadım Alper hocamın bana desteğiyle katkısıyla, Antalyaspor'a transfer oldum Sedat Karabük sayesinde bende  hiç düşünmeden Antalyaspor'u kabul ettim. Sol açık, forvet arkası, forvet ve Sağ kanat da oynadım.

Futbolcu olarak gelişimine en fazla katkı veren teknik adam anterenör kimdir?

Her biri benim için çok değerli, Antalyaspor bana çok şeyler kattığı aşikar profosyonel noktaya ulaşmam anlam da Aşkın hocam ve Göktur hocamı katkıları epey fazladır.

Hedeflerin neler?

Öncelikle hedefim  A takıma yükselip orada kendimi kabullendirmek. Milli takım formasını giyme hayalim var. Antalyaspor'un başarısında katkı da bulunarak Avrupa hayalimi gerçekleştirmek ve ülkemizi layiiyiğiyle temsil etmek.

Hangi oyuncuları kendine örnek görüyorsun?

Futbola başladığım da Neymar henüz gündemde yoktu. Benim idolüm Cristiano Ronaldoydu, ancak şuan kendime Neymar'ı örnek aldığımı söyleyebilirim.

Mbappe'de izlediğim oyunculardan bir tanesi. İlgiyle takip ediyorum.

Ailenden nasıl destek gördün?

Mütevazi bir ailem var. Maddi ve manevi desteği benden bugüne kadar esirgemedi. Çok büyük zorluklarla bana destek olmaya çalışıyorlar.

Eklemek istedikleriniz?

Hedeflerim doğrultusunda profosyonel olarak ilk adımı attım. Hedeflerim ve hayallerim var. Bunun için çok çalışıyorum ve çalışacağım, size de beni  kendimi dinleme ve okuma fırsatı verdiğiniz için, aynı zamanda sesim olduğunuz için teşekkür ederim..

Yavuz Alemdar Antalyaspor Trabzon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg