Trabzon için 2 bakanlı yatırım zirvesi

Trabzon’un ulaşım projeleri Ankara’da masaya yatırıldı.

Trabzon için 2 bakanlı yatırım zirvesi
Trabzon için 2 bakanlı yatırım zirvesi Admin
Advert

Trabzon’da yapımı devam eden ve yapılması planlanan ulaşım projeleri dün Ankara’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, “Sayın Ulaştırma Bakanı’mız Binali Yıldırım ile Trabzon'un projelerini masaya yatırdık. Tüm karayolu projelerimiz, yeni havalimanı ve demir yolu projelerimizi konuştuk. Söz verdiğimiz gibi projelerimizin arkasındayız.” dedi.

Bakan Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım’ın makamında Trabzon’da yapılmakta olan ve planlanan yatırımlarla ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıya Bakan Soylu ve Bakan Yıldırım dışında Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de katıldı. Demir yolu ve Güney Çevre Yolu gibi mega ulaşım projelerini takip etmekle görevli Milletvekili Köseoğlu, “Sayın Ulaştırma Bakanı’mız Binali Yıldırım ile Trabzon'un projelerini masaya yatırdık. Tüm karayolu projelerimiz, yeni havalimanı ve demir yolu projelerimizi konuştuk. Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’mız Süleyman Soylu’nun önderliğinde söz verdiğimiz gibi projelerimizin arkasındayız.” dedi.

BAKAN SOYLU’YA AKÇAABAT’TAN ZİYARET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini söyledi. Bakan Soylu’yu Trabzon Akçaabat’tan gelen 15 kişilik bir heyet ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve diğer katılımcılar yer aldı. Yapılan toplantıda Akçaabat ilçesinde yapılmakta olan ve yapılması planlanan yatırım ve hizmetler masaya yatırıldı. Trabzonlu hemşehrilerini Bakanlıkta ağırlamaktan son derece memnun olduğunu belirten Bakan Soylu, “Trabzon’un her meselesi ile ilgileniyoruz. Bakanlığımızın kendi işleri dışında da Trabzon ile ilgili ayrı bir önem veriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız ki daha güçlü olalım, Trabzon'a birçok büyük yatırımı getirelim.” dedi.

Seçim döneminde Akçaabat’a birçok vaat verdiklerini hatırlatan Soylu, “Akçaabat’a ne söz verdiysek bunları yerine getiriyoruz, getirmeye de devam ediyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Biz Trabzon’a nasıl yatırım ve hizmet getiririz, bunun gayreti ve sorumluluğu içerisindeyiz. Sizlere de bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

günebakış - Aydın GELLECİ

Trabzon Ak Parti Süleyman Soylu Binali Yıldırım Yatırım Ulaşım
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg