Rize'de imza haftası

Yeşil-Mavililer, anlaşmaya vardığı oyunculara bu hafta imza attıracak.

Rize'de imza haftası
Rize'de imza haftası Admin
Advert

Transfere hızlı bir giriş yaptıktan sonra bir süre sessiz kalan Çaykur Rizespor' da bombalar bu hafta içinde tek tek patlayacak. Fransa' dan döndükten sonra başkan Metin Kalkavan'ın transferleri bir an önce bitirmesi için adeta ültimatom verdiği teknik direktör Hikmet Karaman, hedefteki isimlerin transferlerini 6 Temmuz 'da Rize' de başlayacak ilk etap hazırlık kampına kadar bitirecek. Hem scout ekibi ve yardımcılarının hem de menajerlerin önerdiği isimler arasında uzun uzun değerlendirmeler yapan Hikmet Karaman, Fas'tan İran'a, Arjantin' den Avrupa' ya kadar almak istenen oyuncuların transferlerini bitirme aşamasına geldi.

Gelecek sezona damga vurmayı hedefleyen Çaykur Rizespor, scout ekibinin bir süre izledikten sonra alınmasına karar verdiği Faslı orta saha oyuncu Marwane Saadane ile prensipte anlaşıp on protokol yapmıştı. Geride kalan sezonda Fas şampiyonu olan Fus Rapat'ta forma giyen Saadane yarın menajeri ile birlikte İstanbul'a gelecek. Yeşilmavililerin ücret konusunda el sıkıştığı Faslı oyuncu başkan Metin Kalkavan ve teknik direktör Hikmet Karaman ile görüştükten sonra resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yeşil-mavililer Trabzonspor'un da istediği Slovak orta saha oyuncusu Matus Bero içinde temaslarına devam ediyor. Çaykur Rizespor'da transferi en fazla merak edilen yıldız oyuncu için geri sayım başladı.10 numara yıldız oyuncu için listenin ilk iki sırasında yer alan Oscar Sacione ve İsmail Aissati'den hangisinin transfer olacağı merakla bekleniyor. Ülkesi Arjantin'de tatil yapan Scarione'den Rizespor'un kendisine şartlarını zorlayarak hem yıllık hem de imza parası olarak teklif ettiği ücreti kabul etmesi halinde anlaşmanın sağlanması bekleniyor. Arjantinli oyuncudan bir kaç gün içinde kararını vermesi istendi. Yeşil-mavililerin diğer 10 numara transferleri içinde yer alan Assiati için de bekleyiş devam ediyor.

Günebakış - Alihan Telatar

ÇAYKUR Rizespor Hikmet Karaman Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg