Tesettürlü Bayanlar İçin Takımlar

Bir yere giderken nasıl uyum sağlarım diye düşünmek yerine tesettürlü bayanlar için takım halinde birçok tesettür kıyafet modelleri mevcuttur.

Tesettürlü Bayanlar İçin Takımlar
Tesettürlü Bayanlar İçin Takımlar Yonetici
Advert

Bir yere giderken nasıl uyum sağlarım diye düşünmek yerine tesettürlü bayanlar için takım halinde birçok tesettür kıyafet modelleri mevcuttur. İkili, üçlü hatta eşarbı da içinde bulunan çok sayıda desen ve çeşitte tesettür takım modelleri bulunmaktadır. Pantolon ceket, pantolon, gömlek ve ceket, ceket yerine yelek ya da gömlek yerine tunik içeren ve bunlara uygun eşarplar içinde barındıran birçok model arasından seçim yapılabilir.

Tesettür Takım Seçimi

Davete veya bir organizasyona katılacaksanız şık görünmeniz gerekir. Bu durumda şifon ve işlemeli ya da pullu ve boncuklu bir gömleğin dâhil olduğu bir takımdan yararlanabilirsiniz. Gömlek altına kumaş bir pantolon ya da şık bir etek tercih edilebilir. Eşarp olarak saten seçilebilir. İş hayatında tesettür takım seçimi yapılırken kumaş pantolon veya etek üzerine gömlek veya tunik modeller seçilebilir. Üzerine uzun ceketler veya yelekler olan kombinler tercih edilebilir. Sportif bir ortama girecekseniz tunik altına kot pantolon olan ikili takımlardan faydalanabilirsiniz. Üzerine daha sportif bir hırka giyerek kombin tamamlanabilir. Tesettürlü bayanlar için ikili veya üçlü eşofman takımları da bulunmaktadır. En güzel tesettür takımları https://www.nurhira.com/tesettur-takim sayfasında sizleri bekliyor!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg