Vakfıkebirli İş İnsanları ve Bürokratları Boğaz’da Buluştu
Advert

Vakfıkebirli İş İnsanları ve Bürokratları Boğaz’da Buluştu

Vakfıkebir Derneği tarafından organize edilen yemekli programda çok sayıda iş insanı ve bürokrat boğaz gezisinde bir araya geldi.

SİVİL TOPLUM - 2019-11-19 18:38:24

İstanbul’da faaliyet gösteren Vakfıkebir Kültür Yardımlaşma Derneği’nin organize ettiği programa 300’ün üzerinde Vakfıkebirli iş insanı ve bürokrat katıldı. 16 Kasım cumartesi günü Üsküdar Belediyesine ait Valide Sultan gemisi ile 19 sularında İstanbul boğazına açılan gemi de uzun süredir görüşemeyen hemşehriler birbirleriyle hasret giderdi.

Programa TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Millet Vekili Muhammet Balta, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi ve İBB Meclis Üyesi Haşim İskender, Sayıştay Genel Kurul Üyesi İdris Bulut, Yalova Milli Eğitim İl Müdürü Ali Tosun, Balıkesir Sağlık İl Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Haydarpaşa Devlet Hastanesi Üroloji Kürsüsünden Doç.Dr. Mehmet Akyüz, Sultanbeyli Devlet Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Bulut, Esenler Doğum Hastanesi Başhekimi Dr. Saide Ertürk, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Temel Gürdal,  M.Ü. İlahiyat Fakültesi Prof.Dr. Ali Akyüz, Kocaeli Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümünden Doç.Dr. Zeki Bilgin, GS Lisesi Müdür Yardımcısı Dr. Enver Bekar, Sakarya üniversitesi Öğretim Görevlisi Yusuf Genç, TBMM Milli Saraylar Müdürlüğü Uzman Araştırmacı Dr. Fatih Akyüz, Kaanlar Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaan, Kebir Süt Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karadeniz, Grey Asfalt Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yener, Bahattin Yayla, Kadri Bahadır, Köksal Bahadır, Büyükliman Dernek Başkanı Ertan Bak, Akçaabat Dernek Başkanı Av. Hasan Birinci ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Av. Betrettin İskender seçildiği dönemin 61. programı olan organizasyona katılım sağlayan hemşerilerine teşekkür etti. Dernek faaliyetleri hakkında da bilgi veren İskender’in konuşmasının ardından Vakfıkebir Derneği tarafından hazırlanan tanıtım filmi davetlilere sunuldu. Daha sonra TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Millet Vekili Muhammet Balta katılımcılara bir konuşma yaptı. Balta’nın konuşmasının ardından Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ilçede yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Konuşmaların sonrasında Dernek Başkanı Av. Betrettin İskender tarafından geceye katılan bazı iş insanları, bürokratlara ve bursiyerlerden bir kısmına Türk bayrağı, dernek logosu ve Vakfıkebir ilçesine ait resmin bulunduğu gemi maketi hediye etti.



Üsküdar’dan kalkan Valide Sultan Gemisi ile boğazda yaklaşık üç saat süren gezide Vakfıkebirli sanatçılar Günay Naipoğlu ve Ferhat Sağlam yöresel eserler seslendirdi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda Vakfıkebir Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Betrettin İskender tüm yönetim kurulu üyelerini sahneye çağırarak meslekleri ile birlikte tek tek tanıttı. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

DİĞER HABERLER