Mehmet Ekici'de problem ne?
Advert

Mehmet Ekici'de problem ne?

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mehmet Ekici'nin imzası neden gecikti?

SPOR - TRABZONSPOR - 2016-12-28 11:17:22

61 Medya'nın haberine göre sezon sonu mukavelesi sona erecek olan Mehmet Ekici yapılan görüşmelerde yıllık ücretine en az % 50 zam isterken, bunun dışında kur farkı görüşmeleri de imza atmasının önündeki en büyük engel oldu.

Yıllık 1.4 milyon EURO alan Mehmet Ekici, G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş’tan gelen teklifleri de düşünerek yıllık önce 2.2 milyon EURO istedi, yönetim ise 1.6 milyon EURO’luk ilk teklifini 1.8 milyon EURO’ya çıkarttı. Ancak bu teklifi yaptıktan sonra kur farkının yükselme ihtimaline karşı mevcut kurun 3.6 TL’den 3 yıllık anlaşma önerdiği ancak Mehmet Ekici’nin 2 milyon EURO isteğinde ısrar olduktan sonra kur sabitleme önerisine reddetti.

Yönetim bunun üzerine bu hafta sonunda kendisiyle tekrar görüşme talep etmesine rağmen Mehmet Ekici, istediği şartlarda artık değişiklik yapmayacağını kabul edilmesi halinde görüşebileceğini yöneticilere iletti.

Bunun üzerine yönetim, Mehmet Ekici’yi devre arası ya satış ya da kiralamak yoluyla sezon sonu bedelsiz gitmesine engel olmayı planlarken, eğer tecrübeli oyuncu buna karşı çıkarsa gerekirse son çare olarak sezon sonuna kadar kadro dışı bırakma tehdidini de devreye sokacağı ifade edildi.

Başkan Muharrem Usta’nın Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüşmesinde Mehmet Ekici konusunda ‘ya imza atar ya da Ocak’ta gider’ yönünde görüş birliğine varıldığı belirtildi.

61 MEDYA

DİĞER HABERLER