Trabzon'a Dev Gürcü

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor... Trabzon'a uyum sağlaması kolay ülkelerden oyuncu almayı planlayan bordo-mavili ekip için ortaya atılan son iddia Gürcü Giorgi Kvilitaia oldu.

Trabzon'a Dev Gürcü
Trabzon'a Dev Gürcü Admin
Advert

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor... Trabzon'a uyum sağlaması kolay ülkelerden oyuncu almayı planlayan bordo-mavili ekip için ortaya atılan son iddia Gürcü Giorgi Kvilitaia oldu. Yönetimin, Dinamo Tiflis'in 22 yaşındaki dev forvetini takibe aldığı bilgisine ulaşıldı. Scout ekibinden Hayati Şen'in uzun süredir izlediği oyuncu için şu ana kadar gelen bütün referansların olumlu olduğu ifade ediliyor.

Şota'nın geldiği yerden

Trabzonspor'un 22 yaşındaki Giorgi Kvilitaia için düşündüğü bonservis bedelini Gürcistan kulübüne bildirdiği ve cevap beklediği kaydedildi. Geleceğin yıldızı gözüyle bakılan 1.91'lik Kvilitaia bu sezon görev yaptığı 28 maçta 20 gol atıp, 4 asist yaptı. Trabzonspor, 1993 yılında Dinamo Tiflis'ten Şota-Arçil (Arveladze) kardeşleri transfer etmiş ve bu iki oyuncudan üst düzey verim almıştı.

Giorgi Kvilitaia Dinamo Tiflis Trabzonspor Hayati Şen Şota Arveladze
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg