Trabzonspor Dergisi'nin 136. Sayısı çıktı

Mart sayısı ile bayilerde yer alan dergide hakeme gösterdiği kırmızı kart ile gündem olan Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun, ‘Adalet’ sloganı ile kapakta yer alıyor.

Trabzonspor Dergisi'nin 136. Sayısı çıktı
Trabzonspor Dergisi'nin 136. Sayısı çıktı Admin
Advert

Trabzonspor Dergisi'nin 136. Sayısı çıktı. Kulübün resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şu şekilde:

-Mart sayısı ile bayilerde yer alan dergimizde hakeme gösterdiği kırmızı kart ile gündem olan oyuncumuz Salih Dursun, ‘Adalet’ sloganı ile kapakta yer alıyor.

- Pilot takımımız 1461 Trabzon’un tecrübeli oyuncusu Emrullah Kokoç ile yaptığımız röportajımız “Parantezi burada kapatacağım” manşeti ile yeni sayımızda…

- Dergimizin her sayısında yer verdiğimiz futbol okullarında durağımız “ Trabzonspor Sefaköy Futbol Okulu” oldu. Küçükçekmece’deki spor adasında yetişen minik Trabzonsporluları sizler için ziyaret ettik.

- Uzun bir aradan sonra kulübümüz bünyesinde yeniden aktif hale gelen Trabzonspor Masa Tenisi’ni tanıtmak için takım antrenörü Gürhan Zengin ile bir araya geldik. ‘Zirveye Raket Sallıyorlar’ başlıklı yazımızı yeni sayımızda okuyabilirsiniz.

- İki genç yetenek Buğrahan ve Serkan “ Sen bana bordo ol efendim ben sana mavi” dedi ve bir anda hayatımıza girdi. 50. yılda tribünleri coşturacaklarını iddia eden gençler ile Bordo- Mavili takımımıza olan tutkularını konuştuk.

- Trabzonspor Basketbol Takımımızın başarılı oyuncularından Hakan Demirel’den parkedeki hikâyesini dinledik. 136. sayımızda görebilirsiniz.

- Kulübümüz eski asbaşkanı rahmetli Kenan İskender’in hayatını kitaplaştıran Gazeteci İhsan Öksüz, dergimizde yer alan çok özel yazısın da … Ve İskender de ölür! dedi.

- Her sayı özel olarak hazırladığımız “ Bordo-Mavi Yürekler” sayfamızın bu ayki konuğu Ispartalı Abdurrahman Akçil oldu. Bir vatan, bir hayat, bir sevda başlığı altında Akçil’in Trabzonspor sevdasını anlattık.

- Altıncı lig şampiyonluğuna kadar formamızı giyen eski futbolcumuz Mehmet Köroğlu ile çok özel bir röportaja imza attık. Yeni sayımızda okuyabilirsiniz.

- Karadeniz’in en önemli geçim kaynağı çayın derin tarihini sizler için inceledik ve yazarımız Uğur Biryol’un kaleminden sayfalarımıza aktardık.

- El sanatları bakır ve bakırcılık sanatını ele aldık. Trabzon Bakırcılar Çarşı’sında ziyaret ettiğimiz bakır ustası Ali Çavuş ile hem bugüne kadar yaptığı eserlerini hem de bakırı konuştuk.

- Dergimizin bu sayısında, Çiğdem Akgün, Sema Tuğçe Dikici, Bülent Şirin, Yücel Akyol, Alihan Ertük, Oktay Hilmi Evin, Aksal Yavuz, Ali Eroğul, Ömer Küçük, Çağlayan Aktürk, Turgay Beşyıldız ve Mehmet Yüce’nin haber ve yazılarını okuyabilirsiniz.

- Trabzonspor gündemi, Instagram ve Twitterda Trabzonspor taraftarları, Bulmaca ve Fırtına Çocuk gibi bölümleriyle kulüp dergimiz yine bu ay da dopdolu…

Trabzonspor Dergisi Trabzonspor Salih Dursun
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg