Trabzonspor üniversitelerde gençlik kolları kuracak

Trabzonspor yönetim kurulu, üniversitelerde ‘Gençlik Kolları’ kuracak. Bu oluşum kombine satışından çeşitli organizasyonlara kadar her kulvarda görev alacak.

Trabzonspor üniversitelerde gençlik kolları kuracak
Trabzonspor üniversitelerde gençlik kolları kuracak Admin
Advert

Trabzonspor yönetimi gelecek sezondan itibaren faaliyete başlayacak olan Gençlik Kolları'nı kurmak için harekete geçti. Yönetim, gelecek sezon açılacak Akyazı Stadı'yla ilgili kombine ve loca satış çalışmalarına erkenden başlayacak.
Bu kapsamda üniversite öğrencilerinden oluşacak olan gençlik kolları kurulacak ve bu gençler çeşitli organizasyonların yanı sıra kombine satışlarında da değerlendirilecek. Ayrıca yönetim kurulu dağınık bir görüntü sergileyen taraftar gruplarını da tek bir çatı altında toplamaya çalışacak.

Yurt dışına özel uçak

Başkan Muharrem Usta kombine satışlarında çeşitli promosyonlar uygulayacaklarını ifade ederek, "Trabzon dışında başta İstanbul olmak üzere Trabzonsporluların ayağına giderek kombine kart satışı yapacağız. Bu uygulamamız yurt dışı için de geçerli. Yeterli sayıya ulaştığımız ülkelerde önemli maçlara özel uçak kaldırma düşüncemiz de var. Bu jestle yurt dışındaki taraftarlarımızı da en azından önemli maçlarda yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: Fotomaç

Trabzonspor Muharrem Usta Gençlik Kolları Taraftar grupları
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg