Mehmet Bekaroğlu Rize'de lokantaya alınmadı!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, memleketi Rize'de bir basın toplantısı düzenledi. Ancak basın daveti yapılan toplantı işletme sahiplerinin rezervasyonu iptal etmesi üzerine lokantada gerçekleştirilemedi.

Mehmet Bekaroğlu Rize'de lokantaya alınmadı!
Mehmet Bekaroğlu Rize'de lokantaya alınmadı! Admin
Advert

Bekaroğlu lokantanın önünde bir basın açıklaması düzenledi ve işletmenin baskı altına alınarak toplantılarının engellendiğini belirterek, “Bize bu yapılanı kınıyoruz. Ama iş yeri sahibine kırgın değiliz. Çünkü iş yeri sahibini tehdit ediyorlar, başka şeylerden dolayı tehdit ediyorlar. Bunu yapanları herkes biliyor. Belki de bize bu yapılandan sayın Cumhurbaşkanının hiç haberi yoktur. Burada kraldan çok kralcılar var. Bu bize yapılan kabul edilemez. Ben buradan bize bu baskıyı yapanları bu husus da uyarıyorum" dedi.

Havaalanı başlamadı, plan aşamasında

Lokantada basın toplantısını gerçekleştiremeyen Bekaroğlu, toplantısına CHP Merkez İlçe Teşkilatı'nda devam etmek zorunda kaldı. Bekaroğlu, burada yaptığı konuşmasında Rize-Artvin Havaalanı'nın iddia edilenin aksine başlama aşamasında değil de plan aşamasında olduğunu söyledi. Bekaroğlu “Havaalanı konusunda bakanlıktan bilgi istedim. Bana verilen bilgiye göre hava ulaşımı için tamamı deniz dolgusu üzerinde kurulacak bir havaalanı inşasının planlandığı bilgisine ulaştım. Rize-Artvin Havaalanı olarak deniz dolgusu üzerinde kurulacak, yeri ve şekli belli olmayan bir havaalanı planlanmaktadır. Bu plan aşamasındadır. 2016 yılı programına alınması için teklifte bulunulmuş ancak olmadı denildi" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

CHP Mehmet Bekaroğlu İstanbul Milletvekili Rize Basın toplantısı Rize-Artvin havaalanı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg