Trabzonspor'dan 2+2 yıl men cezası açıklaması!

Trabzonspor'un UEFA'dan 2+2 yıl men cezası alacağına dair çıkan iddialar üzerine kulüp resmi sitesinden bir açıklama yayınlandı

Trabzonspor'dan 2+2 yıl men cezası açıklaması!
Trabzonspor'dan 2+2 yıl men cezası açıklaması! Admin
Advert

Kuzey Ekspress Gazetesi'nde yayınlanan habere göre Başkan Muharrem Usta’nın, Trabzonsporlu eski futbolcularla İstanbul’da yaptığı toplantıda, UEFA’nın Trabzonspor’a vermeyi planladığı cezayı bu isimlerle paylaşarak “UEFA tabloyu gördü ve maalesef bize 2+2 yıl Avrupa’dan men cezası vermeyi düşünüyor. Gerekli savunmaları yaptık, revizyonlarımızdan bahsettik. Kendilerine yeni bir tablo sunacağız. Bu cezanın önüne geçmeye çalışıyoruz” dediği öne sürüldü.

Trabzonspor'dan yalanlama geldi

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, konuyla ilgili haberi yalanladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bugün yerel bir gazetede çıkan “Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, UEFA’ya görüşmeye gitti” ve İstanbul’da kulübümüzün efsane futbolcularıyla yapılan toplantıda, “UEFA’dan 2+2 yıl Avrupa’dan men” şeklindeki haber gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımızın geçtiğimiz hafta UEFA ile herhangi bir görüşmesi olmadığı gibi, eski futbolcularımıza da bu tür bir ifade kullanmamıştır.'' denildi.

UEFA Muharrem Usta Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg