Kemal Onur için oynadılar

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü’nün “Kemal Onur için oyna” adıyla düzenlediği organizasyon İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Kemal Onur için oynadılar
Kemal Onur için oynadılar Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü’nün “Kemal Onur için oyna” adıyla düzenlediği organizasyon İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Trabzonspor’un eski futbolcularıyla Trabzonsporlu ünlüler arasında oynanan karşılaşma hayli renkli görüntülere sahne olurken, organizasyona önceki gün oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında vuku bulan hadiseler damgasını vurdu. Bol bol kırmızı kart ve penaltı göndermeleri yapıldı.

Organizasyon İstanbul UniTS Başkanı Ömür İnce’ye yapılan doğum günü sürprizi ve İstanbul UniTS-Zaim UniTS arasındaki maçla başladı. Gösteri niteliğinde olmasına rağmen etkinliğe katılanlara keyifli anlar yaşatan maçı İstanbul UniTS 3-2 kazandı.

Daha sonra eski futbolcular-ünlüler maçına geçildi. Başlama vuruşunu organizasyonun düzenlenmesine vesile olan Kemal Onur Sevinç yaparken, maçın tamamı eski futbolcuların üstünlüğüyle geçti. Skorun önemli olmadığı müsabakada hakeme kırmızı kırmızı kart gösterilmesi, kazanılan bir penaltının dışarı atılması sembolik anlamı yüksek hareketler tribünlerden uzun süre alkış aldı.

Maçların bitiminden sonra Sinan Yılmaz’ın Kolbastı ekibi gösterisini sundu. Organizasyon topluca oynanan horonla sona erdi.

Kemal Onur Sevinç’in tedavi masraflarına katkı amacıyla düzenlenen etkinliğe Trabzonspor eski futbolcuları Mehmet Yılmaz, Çağdaş Atan, Semavi Uzun, Hasan Üçüncü, Emrah Eren ile Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri Ahmet Çubukçu ve Ali Rıza Egemen, Haluk Kulaçoğlu, Olcay Çakır, Sinan Yılmaz, İsmail Turgut Öksüz, Göksal Purtuloğlu gibi isimler katıldılar.

İstanbul Units Zaim Units Kemal Onur Sevinç Trabzonspor Ahmet Çubukçu Ali Rıza Egemen Olcay Çakır Emrah Eren Çağdaş Atan Semavi Uzun Mehmet Yılmaz Hasan Üçüncü
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg