Beşikdüzü şantiyeye döndü

Demirci,“Orhan Bıçakçıoğlu gece-gündüz,mesai gözetmeden Beşikdüzü için çalışıyor, proje üretiyor. Her ikimiz de tezenemizi aynı sazın teline vuruyoruz.” dedi

Beşikdüzü şantiyeye döndü
Beşikdüzü şantiyeye döndü Admin
Advert

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, düzenlediği basın toplantısında, ilçede yapımı devam eden yatırımlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirci, Beşikdüzü’nde çok güzel şeyler olduğunu ifade ederek “Çok güzel şeylerin de hazırlıkları yapılıyor. Sayın Bakan’ımız Süleyman Soylu ve milletvekillerimiz bizlere her zaman destek oluyor. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca Sayın Bakan’ımızın DİSK Genel Kurulundaki onurlu duruşu hepimizin gurur kaynağı olmuştur.” şeklinde konuştu.

BIÇAKÇIOĞLU BEŞİKDÜZÜ İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ŞANSTIR

“Bizim önceliğimiz Beşikdüzü’dür. Beşikdüzü’nde uzun yıllardır üzerinde çalıştığımız cezaevi olayı vardı. Cezaevinin sadece Beşikdüzü’ne değil, tüm bölgemize ekonomik olarak artısı olacaktır.” diyen Demirci, sözlerine şöyle devam etti: “50 milyon liranın üzerinde bir yatırım. Beşikdüzü’ne 3,5 km.de Anbarlı merası mevkisinde 102 dönüm arazi üzerinde kuruluyor. Çok hummalı bir çalışma var. 600 günde bitecek. Bu cezaevinin kazandırılmasında emeği geçen vekillerimize, özellikle o gün bakan yardımcımız şimdiki milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya ilçem adına teşekkür ediyorum. Biz bu cezaevi olayına bacasız fabrika olarak bakıyoruz. Bundan yöredeki esnafımız, marketimiz, fırınımız, dolmuşçumuz, otelcimiz herkes istifade edecektir. Cezaevi ile birlikte belki nüfusumuz 2 bin artacaktır. Beşikdüzü halkının son yerel seçimde, genel iktidarla yerel iktidarı buluşturması sonucu, Orhan Bıçakçıoğlu’nun belediye başkanı olması nedeniyle cezaevi olayı ihale aşamasına geldi ve ihalesi yapıldı. Orhan Bey’in bunda çok büyük emeği oldu. Her zaman söylüyorum. Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü için çok büyük bir şanstır. Gece-gündüz, mesai gözetmeden Beşikdüzü için çalışıyor, proje üretiyor. Her ikimiz de tezenemizi aynı sazın teline vuruyoruz.”

BEŞİKDÜZÜ CAZİBE MERKEZİ OLACAK

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, “Bölge Trafik İstasyonunu Beşikdüzü’ne kazandıranlardan Allah razı olsun. 20 yıla yakın sahilde küçük bir yerde kısıtlık imkânlarla hizmet veriyordu. Belediye şantiyemizin yanına yapılıyor. Çok modern, 500 metrekare alan üzerine 3 katlı bir bina. Bu gerçekten çok büyük bir ihtiyaçtı. Yurt konusuna gelince, 500 kişilik bir yurt yatırım programında ve ihale aşamasında. 2016 yılı içerisinde temeli atılacak. İmam hatip lisemize 200 kişilik pansiyon yapacağız. Onun da bu yıl içerisinde temeli atılacak. Bilindiği üzere bu öğretim yılı başında çok güzel bir anaokulunu hizmete açtık. Şu an yeni bir anaokulu daha Nefsişarlı Mahallemizde yapılıyor. Önümüzdeki öğretim yılında hizmete girecek. Bu denilenler acaba yapılıyor mu? Halkımız yapılan bu hizmetleri gidip bizzat yerinde görsünler. Organize sanayi bölgesinde ikinci etap çalışmaları devam ediyor. Eğer Trabzon’a ikinci üniversite verilirse biz fakülte değil, fakülteler peşinde olacağız. Stat konusunda devlet kamulaştırmaya karşı. Yer gösterin biz yapalım diyor. Belediyemiz önümüzdeki süreçte bu noktada yer üretecek. Teleferik çalışmaları başladı. Bu çalışmalar Beşikdüzü’nü batıda bir turizm merkezi, cazibe merkezi yapacak. Diğer yandan endüstri meslek lisemize ilave iş atölyeleriyle ilgili çalışmalarımız var. Bir iki yıla kadar çok farklı bir Beşikdüzü göreceksiniz.” diye konuştu.

günebakış - Hasan BAHADIR

Beşikdüzü Ak Parti Orhan Bıçakçıoğlu Harun Demirci Cezaevi Teleferik Süleyman Soylu Muhammet Balta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg