Hami eleştirilere cevap verdi

Hami Mandıralı, olumsuz saha sonuçlarıyla birlikte yükselen eleştiriler karşısında açıklamada bulundu

Hami eleştirilere cevap verdi
Hami eleştirilere cevap verdi Admin
Advert

Hami Mandıralı, göreve geldikten sonra çıktığı 2 kupa ve bir lig maçından yenilgi ile ayrılıp, kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden olmuştu. Yapılan eleştirilere takımın kendisinden önce iyi çalıştırılmadığını ve zamana ihtiyacı olduğu şeklinde cevap veren Hami Mandıralı, kendisini savunmaya devam etti.

İnsanlar bilmeden yorum yapıyor” diyen Mandıralı, “Aslında eleştirilerde haklılar ve kızamıyorum. Çünkü başarı bekliyorlar. Benim çıkıp ‘şu oyuncu şunu yaptı, bu bunu yapıyor’ diyecek halim yok. Takımı disipline etmek zorundayım. Oyuncu bakıyor ve ‘kaprislerim, sorumsuzluklarıma rağmen kimse bir yaptırımda bulunmuyor’ diyor. İşte o tür oyuncuları silkelemek lazım. Bir hoca bindiği dalı isteyerek keser mi? Günü kurtarırken, yarınları yine kaybederiz. Bu doğru olmaz” şeklinde konuştu. ‘

OYUNCU GÖREVİNİ BİLECEK
 
Futbolcuya dayalı düzende hiçbir zaman başarının gelmeyeceğini savunan Hami Hoca, “Oyuncu bilecek ki; iyi günde, kötü günde üzerime düşen görevimi yapmıyorsam, başka işlerle meşgul oluyorsam hoca bu formayı bana vermez! Yoksa kendimi kurtarmak, günü kurtarmak için gözlerimi kapatıp herkese forma veririm. Ama asıl bu Trabzonspor’a en büyük kötülük olur” dedi.

(habertürk)

 

Trabzonspor Hami Mandıralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg