Görele’ye mega proje

Görele’nin en büyük ve ana caddesi olan Salih Sinirlioğlu Caddesi’nin, Prestij Cadde olarak yapımı devam ederken, ilçenin gözde yeri olan Cumhuriyet Meydanı’nın da tamamen yenileneceği belirtildi.

Görele’ye mega proje
Görele’ye mega proje Admin
Advert

Görele Belediyesinin kardeş belediyesi olan Esenyurt Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve projenin mimarı olan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, “Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde” projesinin devamı niteliğini taşıyan “Meydan Projesi”ni Görele’ye kazandırmak için çalışmalara başlandığı belirtildi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Cumhuriyet Meydanı’nın Salih Sinirlioğlu Projesi’nin devamı niteliği taşıyan Meydan Projesi ile yenilenerek modern bir görünüme kavuşacağını söyledi. Projelerde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, işin düzenli olarak takibinin yapılacağını ifade eden Başkan Erener, “Görele’ye yeni bir vizyon oluşturacak olan Meydan Projesi’nde çalışmalara hayırlısıyla başladık. Çalışmalarımız bittiğinde halkımızın takdirini alacağımıza yürekten inanıyorum. Bu tip çalışmalarımızda halkımızdan biraz olsun özverili olmasını bekliyoruz. Görele yapmış ve yapacak olduğumuz proje ve hizmetlerle değişimin yüzünü yaşayacaktır. Ben bu projelerimizin tüm masraflarını karşılayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’ya teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

günebakış - Ahmet CEYLAN

Görele
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg