Gaziantepspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, F Grubu'nun son maçında bugün 19.00'da Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak. 5'te 5 yapan ve lider olmayı garantileyen Trabzonspor'un amacı fire vermeden üst tura çıkmak.

Gaziantepspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Gaziantepspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Admin
Advert

Süper Lig’de zirve yarışının çok uzağında kalan Trabzonspor için bu sezonki en gerçekçi hedef Türkiye Kupası...

Bu doğrultuda F Grubu’nda oynadığı 5 maçın hepsini kazanan ve lider olarak çıkmayı garantileyen Bordo-Mavililer, son karşılaşmada da fire vermek istemiyor. Bugün Kamil Ocak Stadı’nda Gaziantepspor’un konuğu olacak olan Trabzonspor 3 puana kilitlendi. Teknik direktör Hami Mandıralı, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacak. İki takım arasında bugüne kadar lig ve kupada oynanan 76 maçta Trabzon’un galibiyetlerde 38’e 15 üstünlüğü bulunuyor. 23 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Genel tablodaki bu üstünlüğe rağmen Bordo-Mavililer, 4 sezondur Gaziantep’i deplasmanda deviremiyor.

‘Başlangıçlar çok önemlidir’

Hami Mandıralı, teknik direktör olarak Trabzonspor’daki ikinci döneminin ilk maçında bugün Gaziantepspor’u yenmeye çalışacak. 47 yaşındaki çalıştırıcı, “Gruptan çıkmayı garantilemiş olabiliriz fakat tek hedefimiz 3 puan. Başlangıçlar her zaman önemlidir. Bu da benim ilk karşılaşmam. Kesinlikle kazanmak istiyoruz. Zaten Trabzonspor hangi maç olursa olsun daima galibiyet için sahaya çıkar. Gaziantep’te alınacak 3 puan bize aynı zamanda moral de kazandıracaktır” ifadesini kullandı.

Gaziantep’e sorunsuz uçuş

Karadeniz’i etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle ligdeki Beşiktaş maçı ertelenmişti. Önceki gün antrenmanı bile salonda yapmak zorunda kalan Trabzonspor, dün kupa maçı için Gaziantep’in yolunu tuttu. Bordo-Mavili kafile özel uçak ile 16.00’da Trabzon’dan hareket etti. Kar etkisini azaltıp, hava açtığı için herhangi bir sorun yaşamadı. Akşama doğru Antep’e inen takım, ardından kamp yapacağı otele gitti. As oyunculardan Cardozo, Mehmet Ekici, Onur Kıvrak, Cavanda, Aykut Demir, Mustafa Yumlu ve Erkan Zengin Trabzon’da bırakıldı.

Muhtemel 11'ler

STAT: Kamil Ocak
SAAT: 19.00
YAYIN: A Spor
HAKEM: Arda Kardeşler

GAZİANTEPSPOR
Bora
Barış
Süleyman
Hakan
Koray
Hürriyet
Abdülkadir
İsmail Haktan
Ferhat
Habibou
İlhan Parlak
T.D: Mutlu Topçu

TRABZONSPOR
Esteban
Fatih Atik
Douglas
Musa
İshak
Salih
Okay
Sefa Yılmaz
Yusuf Erdoğan
Marin
M.Beşir
T.D: Hami Mandıralı

Kaynak: Fanatik

Ziraat Türkiye Kupası
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg