Beştaş

Elmas, pırlanta yüzükleri göz alıcı forma ulaştıran değerli bir taştır. İşlenmiş haliyle pırlantaya dönüşen taş, yüzyıllardır kadınların en değer verdiği takılardır. Özellikle beştaş modelleriyle kadınların başını döndüren pırlanta en kalıcı ve anlamlı hediye olabilir.

Beştaş
Beştaş Yonetici
Advert

Elmas, pırlanta yüzükleri göz alıcı forma ulaştıran değerli bir taştır. İşlenmiş haliyle pırlantaya dönüşen taş, yüzyıllardır kadınların en değer verdiği takılardır. Özellikle beştaş modelleriyle kadınların başını döndüren pırlanta en kalıcı ve anlamlı hediye olabilir. Evlenme tekliflerinin olmazsa olması yüzük, pırlantanın cazibesiyle daha bir anlam kazanıyor. Aynı zamanda yıldönümlerinde ve sevgililer gününde sevdiğinizi mutlu etmenin yollarından biri. Karat, berraklık, kesim ve renkleriyle her biri ayrı bir tasarım harikası yüzüklerle sevginizi taçlandırın. Aşkınızın sembolü yüzükleri sevdiğinizin parmağında görmekten mutluluk duyacaksınız.

Beştaş Pırlanta Modelleri

Gösterişli ve günlük kıyafetlerin tamamlayıcısı beştaş yüzükler her zaman kadınların en ideal aksesuarları olmuştur. Değerli ve eşsiz bir taşın verdiği hissiyat kadınların özgüvenini besleyen unsurlardır. Beştaş pırlanta modelleriyle sınırsız seçim imkanı mevcut. Farklı model ve seçenekler arasından istediğiniz bir modeli parmağınızda taşımak sizi mutlu edecektir. Dilimler arasına yerleştirilmiş modellerin yanı sıra, dört tırnak üzerindeki modelleri en yaygın olanlarıdır. Karatının değeri, rengi ve modeliyle birçok seçenek seçiminizi zorlaştırabilir. Farklı tasarımların bir arada bulunduğu modeller için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-bestas-yuzukler sayfasına göz atabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg