İntihar mı etti?

Trabzonlu Ressam Nurdan İskender’in son görüntüleri ortaya çıktı.

İntihar mı etti?
İntihar mı etti? Admin
Advert

İstanbul Unkapanı'nda ortadan kaybolduktan 4 gün sonra Beşiktaş'ta cesedi bulunan Ressam Nurdan İskender'in ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul’da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra 4 gün sonra Beşiktaş’ta denizde cesedi bulunan Ressam Nurdan İskender ile ilgili soruşturma yürüten polis, ölmeden önceki son görüntülerine ulaştı. Ortadan kaybolduğu gün Fatih Camii’ni gezdiği görülen Nurdan İskender’in bu görüntülerin ardından Balat sahilinden kendisini denize atarak intihar ettiği tahmin ediliyor.

ÇANTASI AĞACIN ALTINDA BULUNMUŞTU

Unkapanı’nda 21 Aralık 2015 tarihinde meydana gelen olayda bir arkadaşı ile birlikte gezmeye çıkan Ressam Nurdan İskender, cep telefonuyla konuşurken ortadan kaybolmuştu. Arkadaşının aileye haber vermesi üzerine Nurdan İskender, polis tarafından aranmaya başlanmıştı. Ressam Nurdan İskender’e ait olduğu belirlenen kol çantası ise aynı gece Haliç kıyısına yakın bir ağacın altında bulunmuştu. Polis tarafından olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, Beşiktaş sahilinde bulunan bir kadın cesedinin sanatçıya ait olduğu tespit edilmişti. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmazken, ölüm sebebi olarak “Suda Boğulma” kayıtlara geçmişti.

GÜVENLİK GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞILDI

Nurdan İskender’in ölümüyle ilgili yapılan çalışmalarda polis, güvenlik kamera görüntülerine ulaştı. Görüntülerde Nurdan İskender’in Fatih Camii içinde dolaştığı görülüyor. Yapılan çalışmalarda ise bu görüntülerin kaydedilmesinden bir süre sonra kız arkadaşı ile birlikte dışarı çıkan Nurdan İskender’in ortadan kaybolduğu, Balat sahiline inerek denize atladığı tahmin ediliyor.

Kaynak: günebakış

Nurdan İskender İntihar mı etti
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg