Tahta Kalemi

Toplu anlatılar ve eğitim öğretim alanında kullanılmakta olan yazı tahtaları, günümüzde yerini akıllı tahta olan bilgisayarlara bıraktı. Ne kadar bilgisayarlar hayatımızın içine bu kadar fazla girmiş olsa bile yine de beyaz tahtalar halihazırda kullanılmaya devam ediyor.

Tahta Kalemi
Tahta Kalemi Yonetici
Advert

Toplu anlatılar ve eğitim öğretim alanında kullanılmakta olan yazı tahtaları, günümüzde yerini akıllı tahta olan bilgisayarlara bıraktı. Ne kadar bilgisayarlar hayatımızın içine bu kadar fazla girmiş olsa bile yine de beyaz tahtalar halihazırda kullanılmaya devam ediyor. Yeniden doldurulabilirliği ile dikkat çeken tahta kalemi bu tahtaların kullanılmasında büyük rol oynuyor. Her öğretmenin yanında bulundurması ve derslerini bu kalemlerle anlatması gerekiyor. Tahta üzerine yazılacak olan mürekkep kalıcı olmayıp silgi ile beraber aynı zamanda silinebiliyor. Burada kullanılan mürekkep hava ile temasa geçtiğinde hızlı bir şekilde kuruyan ama kalıcı olmayan bir mürekkep çeşidi. Bu sayede aynı tahta defalarca kez kullanılabiliyor. Hem tebeşirden daha temiz bir ortam sunuyor, hem de zararlı tebeşir tozunun akciğerlere gitmesini önlemiş oluyor.

Renkli Tahta Kalemi

Rengine göre ve kalitesine göre fiyatı değişmekte olan tahta kalemi çeşitleri, bütün kırtasiyelerde kolaylıkla bulunabiliyor. Kolaylıkla bulunmasının yanı sıra artık internet üzerinden alışveriş yaygınlaştığı gibi oturduğunuz yerden https://www.kayakirtasiye.com.tr/tahta-kalemleri adresi üzerinden gerçekleştirebiliyorsunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg