Mavi Fırtına Erdal Hoş’u ağırladı

Mavi Fırtına Trabzonsporlular Derneği, Ümraniye’deki merkezinde Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi, TVNET ve TRT Spor yorumcusu Erdal Hoş’u kahvaltıda ağırladı.

Mavi Fırtına Erdal Hoş’u ağırladı
Mavi Fırtına Erdal Hoş’u ağırladı Yonetici
Advert

Dost sohbeti mahiyetinde geçen kahvaltıda gündemin tamamına yakınını doğal olarak Trabzonspor oluşturdu.

Erdal Hoş, dünkü Göztepe yenilgisine rağmen takımın bu sezon gösterdiği gayret ve performanstan memnun olunması ve şampiyonluk yarışında fazla beklentiye girilmemesi gerektiğini söyledi. “Bu sene yarış çok çetin geçecek, çünkü İstanbul takımlarından şampiyon olamayan çok ciddi bir ekonomik krize girecek. İçinde bulunduğumuz şartların da etkisiyle bizim bu yarışta pek şansımız yok. Ayrıca şampiyonluk konusuna fazla takılmamamız ve futboldan keyif almamız lazım. Bir haksızlığa uğradığımız yapacağımız en iyi şey ciddiye almamak, alaycı ve mizahi tepkiler vermektir. Öfkeli tepkilerin hiçbir anlamı ve faydası yok, fakat diğer türlüsü çok etkili oluyor

Bu yıl neden sakatlıkların fazla olduğu şeklinde bir soruya karşılık “Aslında her takımda çok sakat var. Mesela Roma’nın halen tam sekiz sakat oyuncusu var. Ama bizde kadro genişliği olmadığı için çok daha fazla göze batıyor, aynı derecede olumsuz etkileniyoruz” diyen Erdal Hoş, futbolda kısmetin de çok önemli olduğunu ve birçok teknik direktörün bir maçtaki anlık hadiseler neticesinde meslek hayatının bittiğini ya da devam ettiğini örnekleriyle anlattı.

Dernek başkanı Ercan Küçük de davetlerine icabet ettiği için Erdal Hoş’a teşekkür ederken, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan dernek açılışında da kendisini davet etti. Başarılı yorumcu da seve seve geleceğini, elinden gelen bir şey olursa yapacağını söyledi ve dernekte müsait bir zamanda birlikte maç seyretme sözü verdi.

Başkan Küçük, bu kahvaltı programlarını geleneksel hale getirmek istediklerini ve her ay Trabzonspor’un önemli bir ismiyle gerçekleştirmek niyetinde olduklarını ifade etti.

Trabzonspor Mavi Fırtına Erdal Hoş TVNET TRT
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg