Gurbetçi Gençler'den sezon değerlendirmesi

Gurbetçi Gençler lideri Hüseyin Zabun, 2018-2019 sezonuna dair bir değerlendirme yazısı yayınladı.

Gurbetçi Gençler'den sezon değerlendirmesi
Gurbetçi Gençler'den sezon değerlendirmesi Yonetici
Advert

Hüseyin Zabun'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, meşakkatli, uzun ve yorucu ama keyifli bir sezonun geride kaldığı vurgulanırken, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynama hakkı elde etmesinin mutluluk verici olduğunun altı çizildi.

Açıklamanın tam metni şöyle:

Trabzonspor’umuzun değerli taraftarları, kıymetli kardeşlerim,

Meşakkatli, uzun ve yorucu ama bir o kadar keyif veren bir sezonu geride bıraktık.

Sezon boyu yılmadan desteklediğimiz takımımız UEFA Avrupa Ligi’ne kalarak bizleri mutlu etmiştir.

Öncelikle Gurbetçi Gençler ailesi olarak bu sezonda diğer sezonlarda olduğu gibi takımımızı 40 yıllık kuruluş amacımız olan hiçbir deplasmanda yalnız bırakmadık. 

Bu bağlamda A takımımızı bütün deplasman maçlarında U-21, U-20, U-19, 1461 Trabzon ve Ampute takımımız olmak üzere bütün deplasman maçlarında ve iç sahada onlarca maçta başta İstanbul olmak üzere 13 şehir temsilciliğimiz, 55 ÜNİ-GG (Üniversiteli Trabzonsporlular), GG LİSE ile bütün maçlarda yerimizi alarak yolumuz Trabzonspor olan rotamızdan şaşmadık.

Trabzonspor taraftarları olarak en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik olgusu için sezon başında aynı çatı altında Üniversiteli Trabzonsporlular (ÜNİ-TS) ile güçlerimizi birleştirerek birlik ve beraberlik için Üniversiteli Gurbetçi Gençler (ÜNİ-GG) adıyla birçok şehirde Anadolu’da ve İstanbul’da sezona daha güçlü ve daha kararlı başladığımızı tüm Trabzonspor kamuoyuna gösterdik.

Sezonun başında izlediğimiz bu yol haritasını sezonun sonunda Rizespor maçında Trabzon’daki grupların da tek pankart altında toplanmalarını memnuniyetle karşılayarak destekliyoruz.  Önümüzdeki yıl iç saha maçlarında aynı duruşu sergilemelerini birlik beraberliğin Trabzonspor’a vereceği güç aşikâr olduğundan temenni ediyoruz.
Başlıca amacımız Trabzonspor ve Trabzon ismini hiçbir yerde yalnız bırakmamakla birlikte sosyal anlamda Trabzonspor ismine ve Trabzon kültürüne Trabzon insanına fayda sağlayacak etkinlikler yapmaktır.

Tribünde ve sosyal anlamda mert bir duruş sergilemeyi öğütleyerek sosyal medyada da bilinçli taraftar imajının altyapısını kurma gayreti içindeyiz. Bugün geldiğimiz bu nokta planladığımız bütün bu çalışmaların beklentilerin daha ilerisinde bir konuma taşımış olmanın mutluluğu içindeyiz.

Trabzonspor'un peşinde 22.000 km.

Bitirdiğimiz bu sezonu biraz daha detaylı ele alacak olursak takımımızın peşinde sadece İstanbul merkez olmak üzere 22.000 km. yol kat ettik. Maddi olarak tüm temsilciliklerimizle birlikte 700.000-800.000 TL gibi 2018-2019 sezonu masrafını kulübün kasasından bir kuruş almadan kendi imkânlarımız ile karşıladık.

Şehrimiz Trabzon’dan 1150 km uzaklıkta oluşturduğumuz bu deplasman hayatının öncelikli olmazsa olmazı olan güç birlikteliği içinde verdiğimiz bu mücadele içinde oluşan mağduriyetlerimizi görmezden gelinen, haksızlığa uğrayıp camianın dışında tutulmaya çalışılan ama bir o kadarda taktir edilen kitlesi olarak sadakati sadece armaya bildik. Ne olursa olsun Yolumuz Trabzonspor dedik ve vazgeçmedik.

Üniversiteli kardeşlerimizle ve şehir temsilciliklerimizle faaliyet takvimimizde yer alan 8 büyük sosyal sorumluluk projesini çok şükür yerine getirdik.

Bu bağlamda bir yıl boyunca bizimle bu işin deplasman boyutunu sevdik diyerek yanımızda olan kardeşlerimize abilerimize her ne koşulda olursa olsun iyi niyetimizi bilerek, görerek, anlayarak bize manen destek verenlere, şehir şehir ilçe ilçe bizimle bu işin cefasını çekenlere, Trabzon ve Trabzonspor ismi için şehirlerinde her türlü organizasyonu düzenleyen temsilciliklerimize, gece gündüz demeden sokaklarda boş mekanlarda duygularımızı dile getirmek için pankart boyayan kardeşlerimize, Üst kimliğimiz olan Trabzonspor ismine çıkarsız menfaatsiz şekilde hizmet eden ve Anadolu’nun her köşesinde okulları bordo mavi sevdaya boyayıp tohumlar eken yüreklere önümüzdeki sezon ligde ve Avrupa’da temsilciliklerimizle yeni sezon öncesi takımımızı sabırsızlıkla ve hazır bir şekilde beklediğimizin altını çizerek sonsuz şükranlarımı sunarım.

Hüseyin Zabun
GURBETÇİ GENÇLER TRİBÜN LİDERİ

Trabzonspor Gurbetçi Gençler Hüseyin Zabun Deplasman Tribün grubu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg