Giresun camiası iftarda bir araya geldi

Giresun Federasyonu'nun düzenlediği geleneksel iftar programı Bağcılar Belediyesi Halk Sarayında yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Giresun camiası iftarda bir araya geldi
Giresun camiası iftarda bir araya geldi Yonetici
Advert

Kurân-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda iftar yemeğinin ardından sofra duası yapıldı. Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş yaptığı konuşmada bu iftarların Giresunluların tanışması, beraberlik duygularının güçlenmesi, Giresun’un ve Giresunluların sorunlarının çözümlenmesi için bir zemin olduğunu hatırlatarak, hemşerileri ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Musa Ada tarafından sunumu gerçekleştirilen iftar programına ev sahibi olarak destek veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve ekibine, Federasyon Başkanı Muhterem Memiş ve protokole teşekkür etti.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yerel seçimlerden sonra ilk defa geldiği İstanbul’da yapılan iftar programında büyük ilgi gördü, hemşerileri ile sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek Federasyon Başkanı Muhterem Memiş ve ekibine ilgiden ve organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Günün sürprizini Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı yaparak Giresun Federasyonuna ait olan Bağcılar’da bulunan arsa üzerine Giresun Federasyonu Kültür Merkezi yapmak üzere destek sözü verdi.

İftara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, TBMM İdare amiri Hasan Turan, CHP İstanbul Milletvekili Gülizar Emecan, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Yıldız Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, bürokratlar ve davetliler katıldı.

İftar programı protokolün yaptığı selamlama konuşmalarında Ramazan ayının öneminden bahsedilerek, “hepimiz Giresun’a ve hizmetler vermeye çalışıyoruz. Bu akşam burada Ramazan'ın bereketini, feyzini hissetmek adına bir araya geldik. İnşallah birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmiş bir şekilde ayrılacağız, iftar organizasyonunu düzenleyen Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” dediler.

Program sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve Kadınlar Kolu Başkanı Yeliz Gülmüş Anneler Günü dolayısıyla Giresunlu 5 çocuk annesi Menşure Sevim’e çiçek takdim ettiler.

Haber: Sadi Toygar

Giresun Giresun Federasyonu Hasan Turan Nurettin Canikli Lokman Çağırıcı Aytekin Şenlikoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg