Üsküdar Trabzonlular Derneği Hilmi Türkmen'i ziyaret etti

Üsküdar Trabzonlular Derneği mensupları, Üsküdar'da yeniden seçilen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e tebrik ziyaretinde bulundular.

Üsküdar Trabzonlular Derneği Hilmi Türkmen'i ziyaret etti
Üsküdar Trabzonlular Derneği Hilmi Türkmen'i ziyaret etti Admin
Advert

Üsküdar Trabzonlular Derneği, Başkan Bahattin Karadağ ile yönetim kurulu mensupları ve dernek üyelerinden oluşan bir heyetle yeniden seçilen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Üsküdar Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, misafirler aynı zamanda yeni kurulan derneği kısaca tanıtma fırsatı da buldular. Başkan Hilmi Türkmen de Üsküdar’da vilayet adıyla kurulu hemşehri derneklerinin bulunduğunu, Trabzon derneğinin de bu meyanda bir ihtiyaç olduğunu söyleyerek bu eksikliği giderme yönünde yapılan bu teşebbüsü memnuniyetle karşıladığını ifade etti ve başarılar diledi.

Başkanın yoğun programı nedeniyle ziyareti kısa tutan Üsküdar Trabzonlular Derneği mensupları, dernek başkanı Bahattin Karadağ’ın Hilmi Türkmen’e geleneksel Sürmene Bıçağı hediye etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirerek başkanlık makamından ayrıldılar.

Üsküdar Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Üsküdar Trabzonlular Derneği Bahattin Karadağ Ali Kasap Bülent Şirin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg