ÜSTDER'den istişare toplantısı

Üsküdar Trabzonlular Derneği, ilk genişletilmiş istişare toplantısını gerçekleştirdi.

ÜSTDER'den istişare toplantısı
ÜSTDER'den istişare toplantısı Admin
Advert

Üsküdar Trabzonlular Derneği, ilk genişletilmiş istişare toplantısını gerçekleştirdi. Üsküdar’da özel bir mekanda başkan Bahattin Karadağ’ın yönetiminde gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu mensupları ve yeni üyeler katıldı.

Toplantıda genel anlamda derneğin kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştirmesi gereken faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Bahattin Karadağ, dernekte toplanan insanların üst kimliğinin Trabzon olduğunu, başta siyasi tartışmalar olmak üzere diğer konuların dernek çatısı altında üst kimliğe zarar vermemesi gerektiğini, bunun derneğin siyaset kurumuna tamamen uzak ve siyasetten kopuk olacağı anlamına gelmediğini, olması gerektiği gibi Üsküdar Trabzonlular Derneği’nin de siyaset ile yasal ve meşru çerçevede ilişkilerini sürdüreceğini ifade etti.

Toplantıya katılanların bazıları gerçekleştirilebilecek projeleri açıklarken, bazıları da tanışma ve kaynaşmadan başlayarak daha yavaş ve sindire sindire mesafe kat edilmesi gerektiğini, daha başlangıçta büyük ve kapsamlı organizasyonların derneği zorlayacağı, hatta altından kalkılamayacağı riskini barındırdığını ileri sürdüler.

Bir sonraki toplantının 25 Nisan akşamı gerçekleştirilmesinin kararlaştırıldığı toplantıda, Ramazan gelmeden Valide Sultan Gemisi’nde geniş katılımlı bir organizasyon için çalışmalar yapılmasına karar verilirken toplantıya katılanların da üye formları doldurularak kayıtlara geçirildi. Derneğin Ramazan ayında iftar merkezli bir etkinlik yapıp yapmayacağı, yaz sezonunun hangi faaliyetlerle geçirileceği de bir sonraki toplantıda ele alınacak.

 

Üsküdar Trabzonlular Derneği Üsküdar Trabzon Bahattin Karadağ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg