Gurbetçi Gençler’den derneklere imalı mesaj

Gurbetçi Gençler grubu lideri Hüseyin Zabunoğlu, İstanbul’daki Trabzon derneklerine Trabzonspor’un hazırlık maçı için bir davet yaptı.

Gurbetçi Gençler’den derneklere imalı mesaj
Gurbetçi Gençler’den derneklere imalı mesaj Admin
Advert

Hüseyin Zabunoğlu, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul’da faaliyet gösteren çok sayıda Trabzon derneğine önümüzdeki Cumartesi günü İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan Trabzonspor–Cagliari maçını kastederek imalı bir göndermede bulundu.

Cumartesi olimpiyat stadında oynanacak olan maç için İstanbul genelindeki bütün tabelasında Trabzon ismini kullanan dernekler lokal önlerinden ücretsiz otobüs kaldırmalı” ifadesiyle başlayan açıklama, şu cümlelerle devam etti.

Fazla gösteriş yapmadan kullanılan isme hizmet etmek için çalışma yapılmalı... Bizler de bu çalışmayı toplu bir liste halinde yayınlayacağız...Paramparça olmuşluğu ortadan kaldırmak için herkes kendi ismini değil sadece Trabzonspor'un ismini kullanabilir!.. Herkes kalkış noktası ve iletişim bilgilerini yorum kısmına yazabilir, biz de toparlayıp sayfalardan ve haber sitelerinden duyuracağız...Hareket Zamanı ...

İstanbul’daki Trabzon derneklerinin istisnalar dışında Trabzonspor’a olan ilgisizlik ve duyarsızlığına gönderme yapan açıklamanın nasıl bir karşılık göreceği bilinmiyor. 

Trabzonspor Gurbetçi Gençler Hüseyin Zabun İstanbul Anadolu Yakası Trabzonlular Derneği Alaattin Aksoy
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg