Fatih Kaya MHP'den aday adayı

Kartal Trabzonlular Derneği ile Pendik Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı olan Fatih Kaya MHP ‘den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Fatih Kaya MHP'den aday adayı
Fatih Kaya MHP'den aday adayı Admin
Advert

İstanbul’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının tanınan ve sevilen yüzü Fatih Kaya “Unutulmak için değil yaptıkları ve yapacaklarıyla daima akılda kalarak hatırlanacak bir vekil olmak için aday adayı oluyorum” dedi. Kaya sözlerine şöyle devam etti.

“Mensubu olmaktan şeref duyduğum, Ülkücü Hareket’in siyasi temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili olarak hem ülkemize hem ilimize hem de davamıza katkı yapmak üzere bir irade ortaya koymuş bulunmaktayım.

Türk Milletinin birlik ve beraberliğini, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumak ve kollamak yolunda gayret sarf etmek için MHP'den aday adayı oluyorum.

İnsan şahsiyetine saygı göstermek, yaratılanı yaratandan dolayı sevip sevdirmeyi hakim kılmak için aday oluyorum.

Sizlere hizmet etmek için, engelli kardeşlerimizin gözü, kulağı, eli, ayağı olmak için aday oluyorum.

Allah nasip eder, başta Genel başkanımız, partimizin yetkili organları, il ve ilçe yönetimlerimiz, siz değerli dava arkadaşlarım ve hemşehrilerim takdir ve tercih ederse; siz olmaya, sizin temsilciliğiniziyapmaya aday oluyorum”

Kaya, son olarak “24 Haziran 2018 genel seçimlerinin ülkemize, gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini, Ülkücü Hareketin bu seçimden başarıyla çıkmasını Yüce Mevlamdan niyaz ederim.

Allah’ın izni ve ülküdaşlarımızın gayreti ile bu seçimden 1. Parti olarak çıkacağımıza olan inancım tamdır.

Gayret bizim, zafer Allah’ındır.

En kalbi selam ve saygılarımı Ülkücü Hareket’in şerefli mensuplarına, siz değerli basın mensuplarına ve yüce Türk milletine arz ediyorum”

Fatih Kaya Milletvekili aday adayı Kartal Trabzonlular Derneği Pendik Trabzonlular Derneği Çaykara
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg