TDK 13 Mayıs'a hazırlanıyor

Kuruluş aşamasında olan Trabzon Dernekleri Konfederasyonu, Nisan ayı olağan toplantısını Üsküdar’daki merkezinde yaptı.

TDK 13 Mayıs'a hazırlanıyor
TDK 13 Mayıs'a hazırlanıyor Admin
Advert

Kuruluş aşamasında olan Trabzon Dernekleri Konfederasyonu, Nisan ayı olağan toplantısını Üsküdar’daki merkezinde yaptı. Hüseyin Ayaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya kurucu yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda ağırlıklı gündemi 13 Mayıs’ta Akgün Otel’de düzenlenecek kahvaltılı istişare toplantısı oluşturdu. Hüseyin Ayaz, toplantı sonrasında şu açıklamayı yaptı:

"13 Mayıs 2018’de Türkiye ve Avrupa genelinde faaliyette olan Trabzon İl, İlçe, Mahalle Vakıf, Dernek ve Federasyonları ile beraber yapacağımız istişare toplantısında Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları olarak hep birlikte bölgemizin ve bölge insanlarımızın sorunlarına çözüm üretmek için gerekli projeleri uygulamaya koyarak, Trabzon vizyonunu daha  yukarılara birlikte  taşımak için Trabzon’umuzun gücünü  daha etkin göstereceğimiz birlikteliği sağlamak hedefimiz olacaktır.

Bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalar yapmak üzere, kurulmuş veya kurulma aşamasında olan federasyonları ve konfederasyonları, TSTKA - Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi çatısı altında birleştirmek,  misyonumuza ve vizyonumuza uygun yeni projeleri birlikte uygulamaya koymak amacıyla koordinasyon ve planlama yapmak için tüm Trabzon İl, İlçe, Mahalle Dernek, Vakıf ve Federasyonlarını 13 Mayıs 2018’de Akgün Otel’de yapacak olduğumuz istişare toplantısına bekliyoruz”

Fotoğraf: Abdullah Gözaydın

Trabzon Dernekleri Konfederasyonu Hüseyin Ayaz Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Akademisi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg