Kuzey Yıldızı'ndan vefa örneği

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, hayatını kaybeden Trabzonsporluların anısına hatıra ormanı projesini hayata geçirdi.

Kuzey Yıldızı'ndan vefa örneği
Kuzey Yıldızı'ndan vefa örneği Admin
Advert

Medical Park Stadyumu çevresinde dikilen 2000 adet fidanla gerçekleştirilen projenin açılışı yarın (Cumartesi) oynanacak olan Trabzonspor-Kayserispor maçı öncesinde saat 11.30’da yapılacak.

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği'nden konuyla ilgili gönderilen basın açıklaması şu şekilde:

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği, 2016 yılında Ankara’da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden Trabzonsporlu Nusrettin Can Çalkınsın ve geçmiş zamanlarda vefat eden; Kemal Onur Sevinç, Sefer Köse, Şerafettin Vanlıoğlu, Tuğba Akçelik, Zeynep Mehmetoğlu, Mehmet Erdoğan, Murat Akçelik, Ali Can Satılmış, Mustafa Çelik, Hüsnü Civelek, Mehmet Dalman, Turgay Demirkaya, Bünyamin Kahriman, Serhat Kırkayak, Ahmet Muhammet Demirel, Mesut Keleş, Faruk Genç, Kemal Yılmaz, Bülent Dönmez, Gökmen Karakulukçu, Alaaddin Aygün, Ziya Kara, İsmail Akyazı, Hasan Sevgi, Yusuf Sevgi, Kürşat Akyazı, Neşat Akyazı isimli Trabzonsporlu taraftarlar anısına hatıra ormanı projesini hayata geçiriyor. 07.04.2018 tarihinde oynanacak olan Trabzonspor-Kayserispor maçı öncesinde saat 14.oo’da, bu projenin ve vefat eden taraftarların isimlerinin olduğu anıtın açılışı yapılacak.

Bu çerçevede Medical Park Stadyumu çevresine Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği 2000 adet fidan ekimi yapılmasını sağlamıştır. Projenin amacı; merhum Nusrettin Can Çalkınsın ve vefat eden tüm Trabzonsporlu taraftarların adını yaşatmaktır.

Nusrettin Can Çalkınsın adı verilecek hatıra ormanı projesiyle ilgili açıklamada bulunan İsmail Turgut Öksüz;

‘’2016 yılında gerçekleşen terör saldırısı, bizleri oldukça üzmüş ve hemşehrimiz olan, Trabzon ilimiz için gelecek vadeden gencimiz Nusrettin Can Çalkınsın adına bir çalışma yapmamız gerektiğini kendimize amaç edindik. Bu sebeple Trabzonsporlu ve Trabzonlu bireyler olarak Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği projesi olan; Nusrettin Can Çalkınsın ile Trabzonsporlu şehitlerimizin adına Hatıra Ormanı ve vefat eden değerlerimizin adlarının yazıldığı taka görünümlü bir anıt çalışmamızı hayata geçiriyoruz.

Trabzon ilimizde Trabzonspor Kulübüne ait Medical Park Stadyumu çevresinde yer alan ormanlık alan da 2000 bin adet fidan ekimi ile yapılan hatıra ormanı çalışmamızın gayesi; Trabzonsporlu ve Trabzonlu hemşehrilerimizin adını yaşatarak, Ankara'da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden tüm merhumlara ithafen ve aynı zamanda Trabzonspor tarihinde vefat etmiş taraftarlarımızın da isimlerinin yer alacağı bir anıt yapılması, Nusrettin Can Çalkınsın ormanı ile hafızalarda kalması ve yarınlara aktarılmasıdır.’’ şeklinde konuştu.

Trabzon Trabzonspor Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği İsmail Turgut Öksüz Nusrettin Can Çalkınsın
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg