Son dakika... Yavuz Karan vefat etti!

Kalp krizi geçiren CHP Trabzon eski İl Başkanı Yavuz Karan hayatını kaybetti.

Son dakika... Yavuz Karan vefat etti!
Son dakika... Yavuz Karan vefat etti! Admin
Advert

Trabzon’un Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Mahallesi’nde bulunan Gençsoy işhanında aniden rahatsızlanan Yavuz Karan çağırılan ambulansla Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Karan anjiyoya alındı. Kalbi duran ve damarlarının tıkalı olduğu tespit edilen Karan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Yavuz Karan Kimdir? 

1967’de Trabzon'un Akçaabat ilçesinde doğdu.  İlk, orta ve lise tahsilini Akçaabat’ta tamamlayarak Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünden mezun oldu.  1985 yılından itibaren çalışma hayatının içindeydi. 1994 yılından bugüne dek kendi şirketinde Deniz Taşımacılığı ve Gemi Acenteliği faaliyetinde bulunmaktaydı.  Hayatının her döneminde spor ile iç içe olan Karan, 1992-2004 yılları arasında Tütünspor kulübünde Genel Kaptanlık ve 2000-2004 yılları arasında Akçaabat Sebat spor kulübünde Asbaşkanlık görevlerinde bulundu.  Siyasi hayatına Gençlik kollarında başlayan Karan, SHP-CHP Akçaabat ilçe gençlik kolları başkanlığı ve Trabzon il gençlik kolları başkanlığı yaptı.  Siyasi hayatında daha sonra İlçe başkanlığı ve İl başkanlığı görevlerinde bulundu. 

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olan Yavuz Karan, evli ve iki çocuk babasıydı.

Kaynak: Taka Gazetesi

Trabzon Trabzon CHP İl Başkanlığı Yavuz Karan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg