Gençlik Kolları da erteledi

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları, 7 Mart’ta düzenleyeceğini duyurduğu 10. Yıl Etkinliği’ni ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

Gençlik Kolları da erteledi
Gençlik Kolları da erteledi Admin
Advert

Yapılan açıklamada erteleme kararına gerekçe olarak Afrin’den gelen son çatışma ve şehit haberleri gösterildi.

Bilindiği üzere Trabzon Dernekleri Federasyonu da 3 Mart Cumartesi günü düzenleyeceğini ilan ettiği Trabzon’un Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 100. Yıldönümü kutlamalarını aynı gerekçeyle ileri bir tarihe ertelediğini açıklamış, buna karşılık Federasyon’un Gençlik Kolları 7 Mart’ta yapacağı etkinliği düzenlemekten vazgeçmemişti. Afrin’den son gelen acı haberler nedeniyle Gençlik Kolları da etkinliğini erteleme kararı aldı.

TDF Gençlik Kolları kararını aşağıdaki metinle duyurdu.

Kamuoyuna,

Sözlerimize başlamadan önce Afrin’de tüm dünya zalimlerine karşına mazluma umut olmaya giden ve hain terör örgütlerinin saldırıları sonucu en kutsal mertebeye, şehadete yürüyen bütün Mehmetçiklerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Aylardır üzerinde çalıştığımız, ilmek ilmek işlediğimiz, en ince ayrıntısına kadar planladığımız 7 Mart Çarşamba günü Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde düzenleyeceğimiz Trabzon’un Genç Dinamikleri-4 ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları 10. Kuruluş yıldönümü etkinliklerini erteleme kararı aldık. Hiçbir emek, hiçbir alın teri, hiçbir plan Mehmetçiğimizin bir damla kanından değerli değildir. Trabzonlu olmanın verdiği düstur ve duruşa aykırı hareket etmemiz de beklenemezdi. Sözlerimizi bitirirken başımız sağ olsun diyor, vatan müdafaasındaki tüm askerlerimizin Allah yar ve yardımcısı olmasını temenni ediyoruz.

Yönetim Kurulu Adına

Genel Sekreter

İsmail KIZILDAĞ

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Afrin 10. Yıl etkinliği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg