TDF Kutlamadan vazgeçti!

TDF (Trabzon Dernekleri Federasyonu) Trabzon'un Düşman İşgali'nden Kurtuluşu'nun 100. Yıldönümü etkinliğini ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

TDF Kutlamadan vazgeçti!
TDF Kutlamadan vazgeçti! Admin
Advert

Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) 3 Mart 2018 tarihinde Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştireceği Trabzon’un Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 100. Yıldönümü kutlamalarını ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. TDF’nin kısa mesajla abonelerine duyurduğu erteleme kararına gerekçe olarak “Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı operasyonu ve operasyonda şehit düşen Mehmetçiklerimiz” gösterildi.

Öte yandan, bu haberi yayınladığımız an itibariyle TDF Gençlik Kolları’nın 7 Mart 2018 tarihinde gerçekleştireceğini duyurduğu “Gençlik Kolları 10. Yıl Gecesi”nin erteleneceği ya da iptal edileceğine dair bir açıklama yapılmadı.

TDF’nin duyuru metni aynen şöyle:

24 Subat 2018 Trabzon'un düsman isgalinden kurtulusunun 100.yilidir.Türk silahli kuvvetlerimizin sinir ötesinde yürütmüs oldugu zeytin dali operasyonu ve bu operasyonlarda sehit düsen Mehmetciklerimiz ve kederli ailelerin acilarini paylasmak adina  yönetim kurulumuzun almis oldugu karar ile bu yil ki etkinliklerimizi ileri bir tarihe ertelemis bulunmaktayiz.

TDF Yönetim Kurulu Adina Genel Baskani

Mustafa DEMIR

Trabzon Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu TDF Mustafa Demir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg