Mehmet Atalay'dan adaylık sinyalleri

Bahçelievler Trabzonlular Derneği'nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Mehmet Atalay, "Trabzonspor'un durumu umutsuz değildir. Bu durumdan kurtulabilir. Kulübün geleceğini aydınlık görüyorum" dedi.

Mehmet Atalay'dan adaylık sinyalleri
Mehmet Atalay'dan adaylık sinyalleri Admin
Advert

Bahçelievler Trabzonlular Derneği, Bahçelievler ve civar ilçelerdeki Trabzon derneklerinin başkan ve yöneticilerini kahvaltılı toplantıda ağırladı. Kahvaltıya çok sayıda Trabzon derneği temsilcisinin yanı sıra Basın İlan Kurumu eski müdürü ve Gençlik ve Spor eski genel müdürü Mehmet Atalay da katıldı.

Dernek Başkanı Selami Aykut ve bütün katılımcılar tek tek kendilerini tanıtırken, derneklerinin faaliyetlerini ve Trabzon ile Trabzonspor’un temsil ve idare problemi üzerine görüşlerini beyan ettiler.

Of Hayrat Birleşik Makililer Derneği Başkanı İdris Türk, İstanbul’da Trabzon’u temsil etme konumunda olan başlıca kurumların bu  görevi yeterince ifa edemediklerini, bunun da yöneticilerden kaynaklandığını, önümüzdeki günlerde görevi hakkıyla yerine getirecek değerli kişilerin iş başına geleceğini umut ve temenni ettiklerini söyledi.

Atalay aday olursa kendisi için çalışırım

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz de ayrıntılı bir konuşma yaparak üç başlık altında görüşlerini sıraladı. Öksüz özetle şu ifadeleri kullandı. “Biraz önce Zeki Gökçe’nin Karadeniz Radyosu’nun satışı ile ilgili ettiği siteme cevaben söylüyorum. Biz radyoya talip olduk, ancak sahibi yine bir Trabzonlu arkadaşımız cüzi bir rakam yüzünden bize vermedi, başkalarına verdi. Dolayısıyla bu konuda bütün Trabzonluları suçlamak isabetli değildir. İkincisi, biz dernek olarak Türkiye çapında 78 üniversitede Uni-TS kurduk. Muharrem Usta yönetimi seçildikten sonra biz karşı listede olmamıza rağmen bu projeyi devam ettirmelerini rica ettik. Çünkü verilmiş bir emek vardı. Fakat yönetim bu birlikteliği bozdu.

Üçüncüsü, Sayın Mehmet Atalay ile Trabzonspor’un geçen kongresi öncesinde görüştük. Diğer muhtemel adaylar da bize ‘Eğer Mehmet Atalay aday olursa biz olmayız’ dediler. Fakat yine de aday oldular. Mehmet Atalay da bize ‘Üç adayın olduğu yerde ben dördüncü olup da daha fazla bölünmeye sebep olmak istemem’ dedi ve girmedi. Eğer şimdi yeniden aday olursa seve seve kendisi için çalışırım

Son sözü alan Mehmet Atalay da görevi döneminde hem basın hem Trabzon’un sporu hem de Türk sporu için gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgiler verdikten sonra “Trabzonspor’un paralı başkana ihtiyacı yoktur. Çünkü günümüzde kulüplerin dünya kadar geliri vardır. Önemli olan bu geliri yönetmektir. Ben Trabzonspor’un geleceğini aydınlık görüyorum. Trabzonspor hakkında karamsar olmaya gerek yoktur. Durum kesinlikle çaresiz değildir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Trabzonspor Mehmet Atalay Bahçelievler Trabzonlular Derneği Selami Aykut İsmail Turgut Öksüz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg