Trabzonlu iş kadınına büyük ödül

Engelsiz Kariyer Engelliler İnsan Kaynakları ve Kariyer Sitesi Genel Müdürü Trabzonlu Hasibe Kızıltaş, sitenin kurucusu ve eşi Mehmet Kızıltaş ile anlamlı bir ödüle layık görüldü.

Trabzonlu iş kadınına büyük ödül
Trabzonlu iş kadınına büyük ödül Admin
Advert

 

Engelsiz Kariyer Engelliler İnsan Kaynakları ve Kariyer Sitesi, 2017 Yılı İstihdam, İş ve Mesleki Gelişim ve Eğitim alanındaki Yenilikçi Politika/Uygulama Projesi ödülüne layık görüldü. Ödül, Zero Project kurucusu Martin Essl ve Zero Project partneri ve Dünya Gelecek Konseyi kurucusu Jakob von Uexküll tarafından Birleşmiş Milletler’in Viyana’daki ofisinde, 23 Şubat gecesi Engelsizkariyer.com Kurucucu Mehmet Kızıltaş ve Genel Müdürü Hasibe Kızıltaş’a törenle teslim edildi.

Bu yıl İstihdam, İş ve Mesleki Gelişim ve Eğitim konusunun gündeme alındığı 2017 Zero Project Konferansı’nda öne çıkan Engelsizkariyer.com’un, bu alandaki yenilikçi çalışmaları vurgulandı. Konferansa 70’i aşkın ülkeden 500’ün üzerinde uzman katıldı ve istihdamı, mesleki eğitimi ve gelişimi destekleyecek yenilikçi çözümler (Yenilikçi Uygulamalar/Politikalar) tartışıldı.  

Engelsizkariyer.com Engelliler İnsan Kaynakları ve Kariyer Sitesi, Zero Project tarafından organize edilen bir seçim sürecine göre ödüllendirildi; bu süreçte yenilikçilik, etki ve ölçeklenebilirlik gibi kriterlere dikkat edildi. Bu yıl tüm dünyadan engelli/engelsiz 1000’in üzerinde uzmanın dahil olduğu sürecin sonunda 56 Yenilikçi Uygulama ve 11 Yenilikçi Politika ödül için seçildi.

Ulaşım sponsorluğunu Türk Hava Yolları’nın sağladığı sosyal girişimcilik projesi Engelsizkariyer.com Engelliler İnsan Kaynakları ve Kariyer Sitesi Projesi’nin ödülü, Zero Project Konferansı’ nda firma kurucularına teslim edildi.

Engelsizkariyer.com Engelliler İnsan Kaynakları ve Kariyer Sitesi, projesi aynı zamanda Zero Project Raporu 2017’de de yer almakta ve rapor  HYPERLINK "http://www.zeroproject.org" www.zeroproject.org sitesinden indirilebiliyor.

Kaynak: Gaziantep OLAY Gazetesi

 

Engelsiz kariyer Mehmet Kızıltaş Hasibe Kızıltaş Jakob von Uexküll Zero Project Martin Essl
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg