Ağaoğlu Derneği faaliyete geçti

Ağaoğlu Derneği (İbrahimağaoğlu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği) Ümraniye’de dernek merkezinde düzenlenen açılış töreniyle faaliyetine başladı.

Ağaoğlu Derneği faaliyete geçti
Ağaoğlu Derneği faaliyete geçti Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Açılışa Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ve TİAB Başkanı Orhan Akçay olmak üzere çok sayıda Ağaoğlu ailesi mensubu ve aile dostları katıldı.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun yoğun programı nedeniyle kısa bir süre kalıp ayrıldığı açılış töreninde kurdele töreni yapıldı ve kurdeleyi aile büyüğü Tahsin Ağaoğlu ile Ali Ağaoğlu birlikte kesti.

Ağaoğlu ailesi mensupları ve aile dostları, uzun süre sohbet edip hasret giderdiler.

Asıl hedefimiz vakıf

İbrahimağaoğlu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Burhan Ağaoğlu, dernekle ilgili Karadeniz Manşet’e şu açıklamalarda bulundu.

Bizim asıl hedefimiz vakıf kurmak. Bunun da önceki aşaması dernekleşmektir. Şimdi dernek olarak faaliyete geçtik, inşallah önümüzdeki yıl vakfa dönüştüreceğiz. Vakıftaki amacımızı şöyle açıklayabiliriz: Çok şükür aile mensuplarımızın genel ekonomik durumu iyi ama yine de ihtiyaç sahibi insanlarımız var. Bunlara destek olmak, gençlerimize burs vermek, herhangi bir projeleri varsa ve projenin ekonomik boyutuna güçleri yetmiyorsa vakıf olarak destek vermek, onların önünü açmaktır. Bundan sadece ailemiz değil Türkiye de kazanır inancındayız.

Desteğimiz sadece aile mensuplarımızı kapsamayacak. Ancak biliyorsunuz Peygamber Efendimiz de önce akrabadan başlayıp sonra komşulara, sonra etrafa ve diğerlerine yardım etmeyi tavsiye etmiştir. Biz de bu anlayışı benimseyerek önce ailemize, sonra konu komşumuza, sonra köylümüze ve diğerlerine faydalı olmaya çalışacağız"

 

Ağaoğlu Derneği Ali Ağaoğlu Erol Ağaoğlu Burhan Ağaoğlu Suat Dervişoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg