Ribery yine gündemde

Alman kulübüyle bonservis konusunda anlaşma sağlandığı takdirde, yıldız futbolcunun önümüzdeki sezon bordo-mavili formayı giyeceği iddia edildi.

Ribery yine gündemde
Ribery yine gündemde Admin
Advert

Gelecek sezonda zirve yarışı içinde olacak bir kadro yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un teklif götürdüğü Bayern Münih'li Franck Ribery transferinde sona gelindiği öğrenildi.

Geçen ay Almanya’ya giderek Fransızların ünlü futbolcusu ve menajeri Alain Migliaccio ile masaya oturan Başkan Muharrem Usta’nın şartları görüştüğü ve bu şartlarda anlaşma sağlanarak Alman kulübüyle temaslara başlandığı belirtildi.

Bayern Münih’in 8 milyon Euro bonservis bedeli istediği Ribery’nin transferiyle ilgili Alman kulübünden bonservisinde indirime gitmesi istenirken, bordo-mavililerin Fransız futbolcu için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.

Alman kulübünün fiyatı 5 milyon Euro’ya kadar indirdiği ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Trabzonspor, Ribery transferi için Alman kulübüyle yaptığı bonservis görüşemelerinde anlaşma sağlanırsa Fransız yıldız önümüzdeki sezon bordo-mavili formayı giyecek. Fransız futbolcunun yapılan görüşmede bonuslar dışında yıllık 3 milyon Euro ücreti kabul ettiği belirtildi.

Kaynak: Yeni Şafak / Ali Kemal Yazıcı

Trabzonspor Ribery transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg