Trabzonlu Gençler Yenikapı’da Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği İstanbul Gençlik Festivali’nde Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları stant açarak Trabzonlu ve Trabzon sevdalısı gençlere evsahipliği yaptı.

Trabzonlu Gençler Yenikapı’da Buluştu
Trabzonlu Gençler Yenikapı’da Buluştu Admin
Advert

4-7 mayıs tarihlerinde Yenikapı etkinlik alanında gerçekleşen gençlik festivalinde İBB, ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşlarının gençlik yapılanmaları, yayınevleri ve pek çok temsil grubunun stant açarak yer aldığı alanda TDF Gençlik Kolları dört gün boyunca Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek ve tanıtmak, 10 yıllık dönemde yaptıkları çalışmaları anlatmak için gün boyu etkili bir çalışma azmi gösterdiler. TDF Gençlik Kolları stantında dört gün boyunca Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Bürokrat ve STK temsilcilerini misafir ederek en iyi şekilde ağarladılar. 

TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Meriç yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar gençlik kolları olarak pek çok başarılı işe imza atarak bizleri takip eden büyüklerimizin takdirini kazandık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İstanbul Gençlik Festivali bizler için büyük önem arzetmekteydi. Genç arkadaşlarımızın üstün gayreti ve çalışmalarıyla etkinliği başarılı bir şekilde sonlandırdık. Diğer gençlik stantlarına ziyaretler yaparak fikir alışverişi ve istişarelerde bulunduk. Genç kardeşlerimizin özgüven kazanması ve sorumluluk bilinci ile gelecekte sivil toplum kuruluşlarında başarılı çalışmalar yapması açısından önemli bir adımdı. Ziyaretçi genç kardeşlerimizin Trabzon’a olan ilgi ve alakasını bir nebze artırabildiysek ne mutlu bize. Bizden desteğini esirgemeyen TDF Yönetimine, Trabzon İl Kültür Müdürlüğü’ne, festival boyunca standımıza misafir olan değerli büyüklerimize, ziyaretçilerimize ve çalışma arkadaşlarıma, bir de bu etkinlikte yer almamızı sağlayan, desteklerini esirgemeyen İstanbul Gençlik Festivali Genel Koordinatörü Burhan Aydoğan beye teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 

TDF Gençlik Kolları İstanbul Gençlik Festivali Abdulkadir Meriç
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg