Fırtınanın şiddeti artıyor

Karadeniz Fırtınası, evinde Galatasaray'ı da yuttu.

Fırtınanın şiddeti artıyor
Fırtınanın şiddeti artıyor Admin
Advert

2017'de mağubiyet yüzü görmeyen Karadeniz Fırtınası Galatasaray'ı da evine puansız gönderdi.

Medical Park Arena'da hınca hınç dolu tribünlerin önünde yapılan mücadeleyi ev sahibi ekip her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip bitirdi. N'doye ve Yusuf Yazıcı'nın golleriyle sonuca giden Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de mağlup olduğu haftada Avrupa kupaları hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Maçın başında rakibi üzerinde dayanılmaz bir baskı kuran Trabzonspor, taraftarının desteğini de arkasına alarak ilk dakikalarda çok etkili bir futbol ortaya koydu. Bordo mavililler beklediği golü 23. dakikada buldu. Yusuf Yazıcı'nın etkili köşe atışında Castillo'nun vuruşunu savunma çizgiden çıkardı, pozisyonu takip eden N'Doye, Trabzonspor'u gailibiyete taşıyan isim oldu.

Trabzonspor ikinci yarıya da etkili başladı. Genç yıldız Yusuf Yazıcı'nın 49. dakikadaki şık vuruşu, Karadeniz Fırtınası'nı 2-0 öne geçirdi. Öte yandan golün pasını veren Olcay Şahan da Trbazonspor'daki 5. asistini yapmış oldu.

Oyun Trabzonspor'un istediği gibi giderken Uğur Demirok'un kırmızı kart görmesi maçı tersine döndürdü. 61 ve 65. dakikalarda üst üste gördüğü iki sarı kartla oyun dışı kalan Uğur, takımını 10 kişi bıraktı.

Bu dakikalarda Trabzonspor kalesine yüklenen Galatasaray, Selçuk İnan'ın yönlendirdiği hücumlarla gol aradı. Ancak sarı kırmızılılar, gol bulmayı başaramayınca Trabzonspor, dev maçta 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla 41 puana yükselen Trabzonspor, 4. sıradaki Fenerbahçe'yle puan farkını 3'e, 3. Galatasaray'la da 5'e indirdi.

Trabzonspor galatasaray maç saat kaçta hangi kanalda
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg