Bülbüloğlu'ndan CAS açıklaması

Trabzonspor'un CAS süreciyle ilgili en yetkili ismi Önder Bülbüloğlu kararın en erken açıklanmasını beklediği tarihi verdi

Bülbüloğlu'ndan CAS açıklaması
Bülbüloğlu'ndan CAS açıklaması Admin
Advert

Öncelikle olarak Galatasaray maçına değinen  Bülbüloğlu, ikinci yarı ile birlikte çok iyi bir çıkış yakaladıklarını sözlerine ekleyerek, "Trabzonspor takımı yeni stadında özlediğimiz bir ruhla oynuyor. Bunun devamını sağlayabilmek dileğimiz. O yüzden Galatasaray maçına bizde galibiyet için çıkacağız.Futbol seyircisinin keyif alacağı bir maç olur" dedi.

Trabzonspor  başkan yardımcısı Bülbüloğlu, Galatasaray taraftarın misafirileri olduğunu belirterek ”G.Saray taraftarı kendi takımlarını desteklemek için geliyorlar, hoş geliyorlar. İnşallah iyi bir maç izlerler. Biz yeni stadımızda seyirci seviyesini yukarı çektik. Hem yeni saha, hem keyifli futbol. Birlik beraberlik ruhu getirdi. İnşallah 40 bin kişiyle oynayacağız bu maçı" diye konuştu.

Önder Bülbüloğlu, "Satılan biletler dışında bilet arayanlar için localar var. İnşallah full bir statta maçı oynayacağız. Futbol kolektif bir oyun ekip oyunu hiç bir oyuncumuzu ayırmak istemem. Bunların hepsi bir bütün olarak bazı şeyleri sağlıyor. Hepsi birer aktör, hepsi iyi oyuncular. Hepsi maçı alacak çok yürekli oyuncular. Çok mücadeleciler, çok istekliler. inşallah maçı alırız" ifadelerini kullandı.

CAS KARARI EN TEZ MART SONU AÇIKLAR

CAS kararı konusunda ise Bülbüloğlu, "Bu çok yazıldı, çizildi, konuşuldu. Kulübe gelen böyle kesin bir bilgi yok. Sadece CAS'ın karanını Mart sonunda açıklayabileceği şeklinde ifadeler var.  Ben de Lozandaki duruşmaya katılanlardan biriyim. Bize orada 4-5 aylık bir karar sürecinden bahsetmişlerdi. Mart- Nisan-Mayıs gibi belli olacak dendi. Şu ana kadar kulübe gelen herhangi bir resmi tebligat yok. Bizim CAS'tan  beklediğimiz sonucu zaten hepiniz biliyorsunuz.. UEFA'nın bu kararı verme yetkisini CAS'ın onaylamasını bekliyoruz. Onaylamazsa bir başka mercide hukuk mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Önder Bülbüloğlu CAS
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg