Okay da imzalıyor

Trabzonspor, Okay Yokuşlu’nun gelecek sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmaya çok yakın...

Okay da imzalıyor
Okay da imzalıyor Admin
Advert

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'un Kardemir Karabükspor’u 1-0 yendiği maçta galibiyeti getiren golü atan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, istikrarlı görüntüsüyle de beğeni kazandı.

Bordo Mavili takıma  2015-2016 sezonu öncesinde Kayserispor’dan transfer edilen genç futbolcu, 2 sezonda 65 maça çıktı.

İlk sezonunda ligde 27, Ziraat Türkiye Kupası’nda 7, Avrupa kupalarında 2 maç olmak üzere 36 maç oynayan Okay, 2 bin 813 dakika forma giydi. Genç yıldız ligde 2, Avrupa’da 1 gol olmak üzere 3 golle sezonu tamamladı.

2016-2017 sezonunda 4 gole imza attı

Okay Yokuşlu, bu sezondaysa Spor Toto Süper Lig’de 21 maçta 1, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 8 karşılaşmada 3 olmak üzere toplam 29 maçta 4 golü rakip ağlara gönderdi.

Kardemir Karabükspor maçında takımının tek golünü atan Okay, Kasımpaşa ve Adanaspor maçlarında da asist yapan isim oldu.

Çubukçu: "Okay'la devam etmeyi istiyoruz"

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Okay Yokuşlu’nun genç yaşına rağmen bordo-mavili takımda istikrarı yakalayan oyunculardan biri olduğunu belirtti. Okay’ın takım içinde sevilen bir futbolcu olduğunu ifade eden Çubukçu, "Okay, sevdiğimiz, karakterli bir oyuncu. Yusuf Yazıcı ile anlaştık. Okay’ın da takımda uzun yıllar kalmasını ve başarılara katkı yapmaya devam etmesini istiyoruz." dedi. Çubukçu, futbolcu ve menajeriyle bir ön görüşme yaptıklarını vurgulayarak, "Kendisi de Trabzonspor’da huzurlu olduğunu söylüyor. Biz de onunla devam etmeyi istiyoruz. Bir sorun çıkacağını sanmıyoruz. Sözleşmesini yakın zamanda uzatacağımızı düşünüyoruz." diye konuştu.

Trabzonspor Okay Yokuşlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg