Oflu İsmail'in cenazesine ünlüler akın etti

'Oflu İsmail' olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu'nun cenaze merasimine iş, siyaset ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Oflu İsmail'in cenazesine ünlüler akın etti
Oflu İsmail'in cenazesine ünlüler akın etti Admin
Advert

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman ve 'Oflu İsmail' olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu (77), toprağa verildi.. İş, siyaset ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı cenaze merasiminde, kalabalık cemaat cami avlusuna sığmayarak sokağa taştı.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM CENAZEDEYDİ

Kilyos Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze merasimine İsmail Hacısüleymanoğlu'nun eşi Kısmet Hacısüleymanoğlu, oğulları Başar ve Hasan Hacısüleymanoğlu'nun da aralarında bulunduğu aile mensuplarının yanında, eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar, Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker, Necdet Ulucan, Semih Tufan Günaltay, Zeynel Abidin Erdem, Murat Cevahir, Eray Kapıcıoğlu, Mehmet Köymen, İsmail Türüt, Metin Şentürk, Hakan Ural'ın da aralarında bulunduğu  iş, siyaset, sanat ve yeraltı dünyasından birçok isim katıldı. Hacısüleymanoğlu'nun eşi ve çocukları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Eski bakanlardan Mehmet Ali Yılmaz, Sedat Peker, Fatih Bucak ve Nejat Ergin de çelenk gönderdi.

KALABALIK SOKAĞA TAŞTI

Kababalığın avluya sığmadığı merasimde Hacısüleymanoğlu'nun cenazesi öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra bir süre omuzlarda taşındı. Daha sonra tabut cenaze aracına konuldu. Hacısüleymanoğlu'nun cenaze aracına konulan tabutunun yanına çok sayıda kişinin oturması dikkat çekti. Cenaze Kilyos Ağlamış Dede Mezarlığı'na defnedildi.

BAYRAKTAR: SEVDİĞİMİZ BİR KARDEŞİMİZDİ

Cenazede eski bakanlar Cavit Çağlar ve Erdoğan Bayraktar'ın yan yana olması dikkat çekti. Erdoğan Bayraktar, "İsmail Bey memleketten yakın komşumuz. Sevdiğimiz bir kardeşimizdi. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Eşe, dosta, garibana çok faydaları oldu." dedi.

ÇAĞLAR: KADER, ÖNÜNE GEÇİLMİYOR

Cavit Çağlar da yaptığı açıklamada "Allah rahmet eylesin iyi bir dost, iyi bir aile babasıydı. Biz de ona son görevimizi yapmaya geldik. Mekanı cennet olsun. Bir ay kadar evvel bize bir balık ziyafeti verdi orada bir araya geldik. En son da acildeyken orada görüştük. Kader, önüne geçilemiyor, hepimiz bir gün gideceğiz. Hadise bu. Yani nasıl doğduksa öleceğiz. Allah rahmet eylesin diyorum." şeklinde konuştu.

İSMAİL TÜRÜT: BİR ÇINAR DAHA GİTTİ

Türkücü İsmail Türüt de "Bir çınar daha gitti işte. Bizim için, Karadeniz için değerli bir ağabeyimizi kaybettik. Bir ay önce ortak bir dostumuzun düğününde bir iki saat beraber oturma fırsatımız oldu." ifadelerini kullandı.

Törene katılan Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise: "Eşimle aynı hastanede ameliyat olmuştu. Sağlığı gayet yerindeydi. Beraber oturduk sohbet ettik. Allah'ın takdiri. Allah mekanını cennet eylesin."

Ofu İsmail Cenaze Erdoğan Bayraktar Cavit Çağlar İsmail Türüt İbrahim Hacıosmanoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg