Akyazı'da isim krizi büyüyor

Trabzonspor'un yeni stadının ismi sorun olmaya başladı.

Akyazı'da isim krizi büyüyor
Akyazı'da isim krizi büyüyor Admin
Advert

Trabzonspor kulübü ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan stadın kriz çıkardığı ileri sürüldü.

Mülkiyeti Spor Genel Müdürlüğü'nde olan stadın isim sponsorluğu konusunda Medical Park Hastanesi ile anlaşıldığı kulüp başkanı Muharrem Usta tarafından sözlü olarak duyurulmasının ardından genel müdürlüğün kulübe ihtarname yollayarak anlaşmanın iptalini istediği iddia edildi.

TFF'nin sitesinde "Yeni Stad" olarak yazılıyor

Anlaşma iptalinin gerekçesi olarak ise Spor Genel Müdürlüğü'ne ait tesislere ad verme yönetmeliği isim değişikliklerinin genel müdürlüğün teklifi ve bakanın onayı olmaması gösterildi. Ancak bu iddialara rağmen kulübe Spor Genel Müdürlüğü tarafından ihtarname yazısı gelmediği bildirildi.  Öte yandan TFF'de stadın ismini 'Yeni Stat" olarak adlandırdı. Ancak Trabzonspor kulübünün resmi sitesinde stadın ismini hala Medikal Park Arena olarak yazıyor.

Prosedür nasıl işliyor?

Başkan Muharrem Usta'nın Medical Park ile anlaşma sağlandığını açıklamasının ardından bordo mavililer henüz Kamu Aydınlatma Platformu'na anlaşma sağlandığına dair açıklama yapılmadı. Trabzonspor KAP'a yaptığı açıklamada yalnızca Medical Park ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Kesin anlaşma bildirimi yapılmazken bunun nedeninin de zaten stadın devrinin gerçekleşmemesinden kaynaklandığı belirtildi. Trabzonspor, stattaki eksikliklerin tamamlanmasının ardından devir işlemini gerçekleştirmeyi planlarken, Medical Park ile yapılan anlaşmanın da devir işleminin sonrasında resmen bildireceği kaydedildi.

Trabzonspor Akyazı Stad isim Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Medicalpark Arena Sponsor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg