Giresun Tanıtım Günleri Yenikapı'da

Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu, 8. Osmanağa Dernekler arası 15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvasının açılışında günün önemine binaen yaptığı konuşmasında, Giresun Tanıtım Günleri için tarih verdi.

Giresun Tanıtım Günleri Yenikapı'da
Giresun Tanıtım Günleri Yenikapı'da Admin
Advert

Giresun Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu, geleneksel olarak yapılan Osmanağa Futbol turnuvasının açılışında bir konuşma yaptı. Giresun Federasyonunun, Giresun adına kurulmuş olan STK'lar arasında bir marka olduğunu söyleyerek, "Giresunlulara hizmet etmekten onur ve mutluluk duymaktayız" dedi.

"30 Mart'ta Yenikapı da buluşacağız"

Başkan Mehmet Kuğu önemli konulara değindiği konuşmasında önümüzdeki günlerde yapılacak etkinliklerden bahsederek şöyle dedi. "Büyük Metropolde birlik ve beraberliğimizin simgesi olan ve bizi bir çatı altında toplayan Giresun Federasyonumuzun, Giresunluları bir araya getirmek maksadıyla düzenlemiş olduğu, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu geliştiren çeşitli etkinliklerle bir araya geliyoruz. Bugün 8. Osmanağa Dernekler arası 15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvasıyla bir araya geldik. Önümüzdeki ay yine öncülüğünü yaparak diğer şehirlere örnek olan, Feshane'de başlattığımız, 11. Giresun Tanıtım Günleriyle 30 Mart 2017 tarihinde Yenikapı da buluşacağız. Bugün bütün derneklerimizle futbol turnuvasında bir ve beraberiz, yarın Yenikapı'da hep birlikte yine bir araya geleceğiz."

"Giresunlunun dostluğu ne kadar tatlı ve güzel ise, düşmanlığı da o kadar şiddetli olur"

Konuşmasında "Bizler yaşadığımız Metropoldeki nüfusumuzu nüfuza çevirme gayretindeyiz." diyen Başkan Kuğu,  "Kurucu başkanımızla başlayıp onursal başkanımızla devam eden misyonun bayrağını, daha ileriye taşıyabilmenin gayreti ile sizlerle birlikte yol arkadaşlığı gönül birliği içinde olmaya gayret ediyoruz. Bizlerin bu topraklar üzerinde nam salmış değerlerimize zaman zaman dil uzatanlar olmaktadır. Bunlara asla takılıp kalmayacağız. Bizler bir değerler bütünü olduğumuzun farkındayız. Bu değerler üzerinde bulunduğumuz yerlerde var olma gayreti içinde olduğumuzu herkes bilmelidir. Bulunduğumuz makamlar ve mevkiler işgal ettiğimiz koltuklar baki değildir. Giresunluya düşmanlık olmaz. Bizimle dost olmak kıymetlidir. Giresunlunun dostluğu ne kadar tatlı ve güzel ise, düşmanlığı da o kadar şiddetli olur." dedi.

Hüseyin Şenel Odacı
Giresun Medya Platformu

 

Giresun Günleri Yenikapı ne zaman tarih
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg